Annonce
Horsens

Endnu flere piger til bold i Østbirk

Trailergaarden-Gantrup Cup er et stævne kun for piger. I år bliver deltagelsen rekordstor. Arkivfoto: Morten Pape
østbirk - Et af Danmarks største indefodboldstævner kun for piger bliver gentaget til marts.

Det er Trailergaarden-Gantrup Cup, der i år afvikles for fjerde år i træk i Østbirk Hallen. Stævnet har vist sig at være en stor succes og er vokset støt i størrelse.

Igen i år kan arrangørerne glæde sig over, at der bliver flere hold og flere kampe end nogensinde.

Totalen af kampe ved stævnet er øget fra 202 kampe i 2015 til totalt 210 kampe i 2016 fordelt på tre kampdage fra fredag 4. marts til søndag 6. marts.

Det gør stævnet til et af Danmarks største indefodboldstævner kun for piger med et forventet deltagertal på over 500 fodboldpiger fordelt på 84 hold.

Da stævnet første gang fandt sted i 2011, var det med deltagelse af 244 piger.

Ifølge stævnechef og pigekoordinator i Østbirk IF, Martin Kragh Abildgaard, er der allerede fuld gang i tilmeldingerne.

- Vi er allerede ved at være udsolgt i to af de syv rækker. Der udbydes kun 12 pladser i hver række efter først til mølle-princippet, siger Martin Kragh Abildgaard.
- Ud over at have udvidet stævnet i 2016 har vi som noget helt nyt et fælles indløb til røgkanon og musik for hver årgang, og der er præmier til alle deltagerne i lighed med tidligere år, siger han.

Stævnet er som tidligere år kun for hold på B- og C-niveau. Martin Abildgaard fortæller, at der erfaringsmæssigt ikke er mange stævner på landsplan for piger på B- og C-niveau.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens HK

Frederikkes store aften

Leder

Leder: Tag debatten - den er gratis

Er der noget, der kan sætte sindene i kog i Horsens, er det byens udseende. Seneste eksempel er viceborgmester Martin Ravns læserbrev om, at Lilli Gyldenkildes Torv efter hans mening kan blive den næste ghetto i Horsens. Efterfulgt af et læserbrev af Sisse Landert, som græmmes over sin bys udseende. Efterfulgt af to læserbreve fra Andreas Boesen og Susan Gyldenkilde, som forsvarer byggeriet. I avisen og på hsfo.dk har vi gennem flere år dækket både planer, spadestik, beslutninger og kritik tæt og grundigt. Emnet optager vores læsere helt enormt. Det kan vi se både på hsfo.dk og i de kommentarer, vi får til artiklerne via Facebook. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at afdække udviklingen og på fair og ordentlig vis bringe de forskellige synspunkter videre. Nogle af artiklerne bringer vi gratis på hsfo.dk, mens andre kræver, at man har betalt abonnement. Det får vi jævnligt kritik for af læsere, som mener, at når det er en artikel, der interesserer mange, bør den være gratis. Jeg medgiver, at vi selv har et medansvar for den manglende forståelse, fordi medierne i en periode forærede alt indhold væk på digitale platforme. Men i takt med fyringer af journalister og fotografer verden over er der ved at komme en forståelse for, at ordentlig journalistik koster penge at lave og er en vare, der skal betales for. I debatten om byens udseende tog kritikken en ny drejning, da byrådsmedlem Jakob Bille skrev følgende i en kommentar på Facebook: "Folkebladet kunne nu godt have gjort denne artikel tilgængelig for alle. De har jo valgt at gøre alle de kritiske indlæg tilgængelige for alle." Bare så der ikke er nogen tvivl: Læserbreve er altid gratis indhold på hsfo.dk. Uanset om de er for eller imod, hvad et byråd har besluttet. Fælles for det indhold, det kræver et digitalt abonnement at få adgang til, er derimod, at det er unik og selvstændig journalistik. Tendensen på vores og de fleste andre medier er, at flere og flere artikler bliver låst. På hsfo.dk har vi også det princip, at den daglige leder, som du læser her, er betalt indhold - bare ikke lige i dag, hvor alle kan læse med.

Annonce