Annonce
Ikast-Brande

Endnu en telefonven-ordning for ældre sættes i gang

Der er brug for at tale i telefon under coronakrisen, og derfor opretter Ældre Sagen telefonven-tjeneste. Arkivfoto: Morten Stricker
Også Ældre Sagens afdeling Nørre Snede–Ejstrupholm–Klovborg opretter en telefonven-tjeneste.

Nr. Snede: Ligesom de øvrige afdelinger i Ældre Sagen går Ældre Sagens afdeling i Nørre Snede–Ejstrupholm–Klovborg nu i gang med at oprette en telefonven-tjeneste.

- Vi ved, at der er en hel del ældre, der er blevet ufrivilligt alene her under corona-epidemien. De sidder alene for at beskytte sig selv og hinanden, da de tilhører en udsat gruppe. Men dagene kan godt blive lange, og det vil nok især kunne mærkes her i den kommende påske. Så er der nogen, der kunne tænke at at tale med ældre - og er der ældre, der har behov for en snak - så er det bare med at henvende sig til vores kontaktpersoner, siger Hans Jørgen Jensen, næstformand i den lokale afdeling af Ældre Sagen, der har indrykket en annonce i denne uges udgave af Den Lille Avis.

Under coronakrisen oplever mange ældre, at de bliver isoleret derhjemme, da familie og venner kan ikke længere komme på besøg.

- Vi ved, at der er mange, der har brug for en kontakt. Og det at være ufrivilligt alene kan have en fysisk negativ virkning både mentalt og på kroppen. I det lange løb har vi både fysisk og psykisk bedst at at have nogle kontakter, understreger Hans Jørgen Jensen.

De lokale kontaktpersoner med hensyn til telefonven-tjenesten er Bernt Bech på telefon 2670 1350 og mail mail bernth.bech@gmail.com og Kirsten Thuesen telefon 2277 2742 og mail egealle42thuesen@gmail.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nama Parken har fået låg på toppen

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce