Annonce
Horsens

Endnu en støjende nat: Politiet lukkede to fester

Arkivfoto: Mads Dalegaard
I løbet af natten til lørdag fik Sydøstjyllands Politi i alt 30 henvendelser fra naboer, der følte sig generet af høj musik fra fester for åbne vinduer.
Annonce

Horsens: En fest med mange deltagere på Kollegievænget i Horsens blev natten til lørdag lukket ned af politiet.

- Vi fik flere anmeldelser fra naboer, der berettede om voldsom høj musik fra festen, og vi besluttede at tage affære. Vi kørte derud kl. 2.10, og i samråd med arrangørerne besluttede vi at lukke festen. Vi blev på stedet, til festen var opløst. Det hele foregik i god ro og orden, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Han fortæller, at festdeltagerne primært var udenlandske studerende.

Og festen på Kollegievænget var langt fra den eneste, der generede horsensianerne.

Flere gange i løbet af natten rundede politiet fester i det fri på Langelinie, hvor mange unge var samlet.

Her traf man bl.a. en 20-årig mand fra Horsens, som var så utilfreds med politiets tilstedeværelse, at han råbte efter betjentene, at de var til grin.

- Han var kraftigt beruset og fik en bøde for gadeuorden, fortæller Hans Hoffensetz.

Annonce

Truede med at konfiskere soundbox

Også ved Stilling Sø var der natten til lørdag problemer. Her havde en flok unge samlet sig til højlydt fest. De første anmeldelser til politiet kom allerede fredag aften kl. 18.30. Senere på aftenen meldte en nabo til politiet, at han havde været nede ved søen for at tale med de unge og bede dem om at skrue ned.

- Det fik dog, ifølge anmelderen, de unge til at kalde ham for "en fucking idiot". Derfor sendte vi en patrulje derud og fortalte dem, at vi lukkede festen. Vi fortalte også en 17-årig dreng, at vi ville konfiskere hans soundbox, hvis han ikke skruede ned. Efterfølgende hørte vi ikke noget fra festen, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz.

Annonce

30 anmeldelser

I det hele taget har det været en travl nat, hvad angår støjende fester. I tidsrummet mellem kl. 18 fredag aften og lørdag morgen har politiet fået ikke færre end 30 henvendelser fra naboer, der har følt sig generet af andres fester.

- Heldigvis er det i stort set alle tilfælde lykkedes at få folk til at skrue ned uden de store problemer. Vi har forskellige måder, vi kan forsøge at løse det på. Nogle gange ringer vi ud til festerne, andre gange sender vi en patrulje forbi for at bede dem om at skrue ned, og enkelte gange ser vi - især hvis det er tidligt på aftenen - tiden an for at se, om problemerne løser sig selv, fortæller vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Annonce