Annonce
Hedensted

Endnu en Open by Night-succes i Hedensted

Disse fire pige fra Christina Hust's trænings- og dansestudio gav en flot disco-opvisning foran butikken Sille og Silas. Foto: Michael Svenningsen.
Vejrguderne var endnu engang med Open by Night i Hedensted, idet Hedensted Handelsstandsforenings butikker og byens foreninger med mere kaldte til aftenåbent og aftenhygge i byens handelsgader fredag aften. Og folk kvitterede for arrangementet og det gode sensommervejr ved at møde talstærkt op.

Hedensted: Musik, mad, opvisninger og gode tilbud i butikkerne er et stensikkert hit, idet Hedensted Handelsstandsforening kalder til Open by Night i Hedensteds gader. Og 2019-udgaven var ingen undtagelse. Den blev afholdt fredag aften i et pænt og nydeligt sensommervejr, som lokkede rigtig mange Hedensted-borgere og andre godtfolk af huse.

På p-pladsen ved SuperBrugsen kunne man forsyne sig med lækkerier fra grillen. Slagtermester Jesper Thomassen og hans folk stod og lavede ølmarineret svinekam med flødekartofler og blandet salat, frankfurtere og pulled pork-burgere, og de havde nok at se til.

- Det er noget vi gør hvert år til Open by Night, og det plejer at gå jævnt godt, og i år er bestemt ikke nogen undtagelse. Nu må man også sige, at vi er særdeles heldige med vejret. Det betyder selvsagt utroligt meget for sådan et arrangement, sagde Jesper Thomassen.

Ved Hedensteds nye bypark tæt ved Sognegården kunne man møde nogle Open by Night-debutanter i skikkelse af De Grønne Pigespejdere.

- Der var nogle af de unge, der syntes, at det var noget, vi skulle være med i i år. Målet med vores deltagelse er naturligvis at vise flaget. At vise, at vi er tilstede i Hedensted, og at vi står for et fantastisk godt fritidstilbud til piger fra 2. kl. og opefter. Vi har i øjeblikket 50 medlemmer, men har plads til flere, sagde Ellen Kragelund, der er spejderleder for de yngste grønne pigespejdere.

Pigespejderne bagte snobrød og pandekager og bål, som de solgte til forbipasserende Open by Night-gæster. Ligeledes kunne man deltage i en flødebollekast-konkurrence i løbet af aftene.

De Grønne Pigespejdere var med til Open by Night for første gang. De bagte pandekager og snobrød og lavede flødebollekonkurrence. Foto: Michael Svenningsen

Disco-dans i Bredgade

Foran Sille og Silas i Bredgade havde butiksindehaver Charlotte Jespersen fået fitness-instruktør Christina Hust til at møde op med fire disco-dansende piger, der gav en lille danseopvisning foran butikken i Bredgade.

De fire 10-årige piger, Lucca, Nynne, Julie og Alberte, gav den gas efter alle dansekunstens regler. I Bredgade kunne man endvidere opleve Horsens-musikeren Esben Kronborg. På Nørrebrogade blev man mødt af en liflig duft af pandekager. Det sørgede La Crepe for, idet folk herfra stod og lavede fyldte pandekager foran Dragsholm Vine.

Vesterbrogade var spærret af, og her kunne man kigge på diverse motoriserede køretøjer med både fire og to hjul. Noget der specielt trak i den mandlige del af af Open by Night-publikummet. På Haralds Plads kunne man beundre de dygtige gymnaster fra Talentholdet Hedensted, idet de gav en fejende flot opvisning. Der var med andre ord masser af ting at kigge på denne fredag aften i Hedensted Centrum. En aften, der officielt blev rundet af med et flot fyrværkeri klokken 22, men som uofficielt fortsatte nogle timer endnu, idet folk sad og hyggede sig ved boder og i telte i aftenmørket.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

HFS mistede førstepladsen

Annonce