Annonce
Hedensted

Endelig kom bevillingen i hus: Værtshus genåbner på fredag

Trine Lund Sørensen og Nicklas Nielsen er begge håndværkeruddannet og har lagt mange timer i at renovere Vores Værtshus i Uldum. Det er dog ikke på grund af dét arbejde, at genåbningen af værtshuset har trukket ud. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Næsten tre måneder efter planen kan Trine Lund Sørensen og Nicklas Nielsen i morgen byde gæsterne velkommen på Vores Værtshus i Uldum.

Uldum: Det har været en lang proces, men nu er de klar: Fredag kl. 16 byder Trine Lund Sørensen og Nicklas Nielsen velkommen på et nyrenoveret værtshus i Uldum.

Det var egentlig planen, at parret ville åbne værtshuset 1. juni, men bøvl med cvr-registringen - der er nødvendig for at få en alkoholbevilling - gjorde, at de måtte udsætte.

- Vi fik at vide, at vi var udtaget til noget stikprøvekontrol, og det lod vente på sig. For to uger siden fik vi så endelig vores cvr-nummer, og alkoholbevillingen kom på plads onsdag, så nu kan vi endelig åbne, siger en glad Trine Lund Sørensen.

Annonce

Endelig klar

Hun og Nicklas Nielsen overtog forpagtningen af Vores Værtshus efter Jesper Flensted, der måtte lukke på grund af en personlig konkurs tidligere på året.

Parret, der begge selv er håndværker-uddannede, har brugt en del tid på at sætte værtshuset i stand, men de seneste måneder har de blot ventet på en tilladelse til at åbne.

- Det var ikke den start på livet som værtshusforpagtere, vi havde drømt om, og det var især ærgerligt, vi ikke kunne nå at være med til byens sommerfest. Det betyder selvfølgelig noget for økonomien, når man har udgifterne, men ikke har mulighed for indtægter. Det er der heldigvis lavet om på nu, siger Trine Lund Sørensen.

Hun er i fuld gang med at skaffe levende musik til fredag aften, men ved ikke, om det vil lykkes med så kort varsel.

Der er åbningsreception på værtshuset fredag 23. august fra kl. 16 til 18.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce