Annonce
Horsens

Endelig kan Dea komme tilbage i skole: Men jeg kan godt have en lille bekymring

Dea Emilie Husted Jespersen er meget begejstret for at komme tilbage i skole, inden skoleåret slutter. Men hun er også lidt bekymret for, om de aflyster eksamener bliver genoptaget. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Dea Emilie Husted Jespersen er blandt de mange 1.g- og 2.g-elever, der 27. maj får lov til at vende tilbage i skole efter mere end to måneders hjemsendelse.
Annonce

Horsens: Først blev hun vildt glad, så blev hun en smule bekymret.

Dea Emilie Husted Jespersen har i ugevis ventet på den dag, hvor hun og hendes 1.g-klassekammerater får lov til at vende tilbage i skole.

Den dag bliver onsdag 27. maj, slog partilederne fra Christiansborg onsdag aften fast.

- Det er vildt fedt, og jeg glæder mig til at se mine klassekammerater og komme tilbage til en nogenlunde normal hverdag, siger Dea Emilie Husted, der går på Learnmark Gymnasium HHX.

Også selvom det kun drejer sig om knap tre ugers skolegang.

- Det handler om at få sat et ordentligt punktum på 1.g. Her betyder det meget at kunne se sine klassekammerater igen, for vi er mange, der er begyndt at blive deprimerede over situationen, siger hun.

Det handler om at få sat et ordentligt punktum på 1.g. Her betyder det meget at kunne se sine klassekammerater igen, for vi er mange, der er begyndt at blive deprimerede over situationen.

Dea Emilie Husted Jespersen

Annonce

En lille bekymring

Også på det faglige plan ser Dea Emilie Husted frem til gensynet med skolen på Stadionsvej.

- Det har været lidt svært at have virtuel undervisning. Lærerne har selvfølgelig stået til rådighed, men det har ikke været på samme måde, som det plejer, siger hun.

- Jeg glæder mig til igen at kunne stille direkte spørgsmål til lærerne, siger Dea Emilie Husted.

På et punkt har den varslede tilbagevenden dog også gjort Dea Emilie Husted en smule nervøs.

- Jeg kan godt have en lille bekymring for de eksamener, der er blevet aflyst, siger hun med henvisning til, at alle mundtlige eksamener for 1.g-elever i år er taget af bordet som følge af coronasituationen.

- Jeg er bekymret for, om de bliver genoptaget. Det føler jeg mig i hvert fald ikke klar til, for det har jeg ikke forberedt mig på, siger hun.

Ligesom 1.g-klasser får også 2.g-klasser lov til at vende tilbage i skole 27. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce