Annonce
Kultur

En verdensstjerne vender hjem

Bo Boje Skovhus, der stammer fra Ikast, er en internationalt kendt operasanger, som nu skal synge for lokale studenter. Foto: Roland Unger

Ikast: Operasangeren Bo Boje Skovhus vender for en kort bemærkning hjem til sit gamle gymnasium i Ikast, hvor han for 40 år siden fik studenterhuen på hovedet.

Bo Boje Skovhus er en verdensstjerne på den klassiske musikscene. Som fast sanger i Wiener Staatsoper har han opnået det ypperste for en klassisk sanger, og for præcis 40 år siden blev han student på Ikast Gymnasium og HF-kursus, som det hed dengang. Derfor var det også oplagt at invitere Bo Boje Skovhus til at levere jubilar-talen til årets dimission og give de nybagte studenter samt forældre en enestående musikalsk oplevelse, lyder det fra gymnasiet.

Ideelt set skulle Bo Boje Skovhus have optrådt på skolen til dimissionen fredag 25. juni, men sangerens kalender kunne ikke rumme en tur til Danmark sidst i juni. Løsningen bliver en live-optagelse af tale og sang torsdag 3. juni i Quben på Ikast-Brande Gymnasium, som så kan vises til dimissionen 25. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Annonce