Annoncørbetalt indhold

En uvildig pensionsrådgiver kan guide dig igennem pensionsjunglen

A young boy accountant and his puppet coworker are sitting at an office desk with U.S. Currency and dollars from their successful business. He and his associate are excited and smiling and ready to invest their profits. They are is dressed in business suits and bow ties. Retro styled.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Får du det meste ud af din nuværende pensionsordning, eller tror du, at den kan optimeres? Det kan være svært at gennemskue, hvorvidt du egentlig får mest muligt ud af din pension, men sådan behøver det faktisk ikke at være. I denne artikel kan du nemlig blive klogere på APC Forsikringsmæglere, der tilbyder professionel og uvildig pensionsrådgivning.

Få styr på din pensionsordning med APC

Annonce

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler, og de har en mission om at hjælpe danskerne med at optimere deres pensioner via kompetent og uvildig rådgivning.

Det er ikke nødvendigvis en selvfølge, at du får de mest attraktive priser hos dit nuværende pensionsselskab til din pensionsopsparing. APC Forsikringsmæglere har en anden tilgang til pension. Her får du nemlig altid 100% uvildig pensionsrådgivning, og de forvalter din pensionsopsparing med nogle af de laveste omkostninger på markedet.

På den måde er du garanteret, at du modtager rådgivning om de enkelte pensionsløsninger på markedet, så du selv kan vurdere, hvilken pensionsordning, der er mest gavnlig for dig.

Hvis du tror, at din nuværende pensionsordning kan optimeres, så kan du med fordel tage kontakt til APC Forsikringsmæglere, hvor du tilmed undgår at betale ekstra i gebyrer og omkostninger.

APC rådgiver danskere om deres pensionsopsparing, og du kan læse mere om dem ved at følge linket her.

APC hjælper dig igennem pensionsjunglen

Med APC Forsikringsmæglere som din personlige pensionsmægler sørger de for at hjælpe dig igennem pensionsjunglen. Naturligvis er det altid en god idé selv at sætte sig ind i, hvilken pensionsordning, der er mest fordelagtig for dig. Men det hjælper APC dig også med, og som kunde hos dem får du del i de mange fordele, som eksempelvis:

●       Kompetent pensionsrådgivning, der er fuldstændig uvildig

●       Fri mulighed for at vælge det mest relevante pensionsselskab for dig

●       Nogle af markedets laveste omkostninger

●       Løbende overvågning af din pensionsordning

Hvis du vælger at modtage rådgivning fra APC Forsikringsmæglere, så kan du være sikker på, at rådgivningen altid er faglig og uafhængig af andre løsninger på markedet. Ved dit eget pensionsselskab får du ikke nødvendigvis en pensionsrådgivning, der giver dig de mest optimale forhold for din pension, og som tager højde for din konkrete situation

Din nuværende pensionsrådgiver i dit pensionsselskab vil altid gerne sælge deres egne produkter og sørge for, at du forbliver kunde hos dem. Det gavner dermed ikke rådgiveren at oplyse dig om andre mulige løsninger og eventuelt sende dig over til en konkurrent med dine pensionsdepoter - på trods af at konkurrenten måske kan tilbyde dig en bedre løsning.

Den bedste løsning for dig er således ikke altid at beholde dit nuværende pensionsselskab. På grund af denne interessekonflikt, der er til stede, så modtager du måske ikke den uvildige rådgivning, som du ønsker. Men hvad bør du så gøre? Her er APC Forsikringsmæglere relevant for dig.

Uanset, hvilket pensionsselskab du vælger at gøre brug af, så modtager APC den samme betaling for deres pensionsrådgivning. Det betyder, at de ikke har nogen økonomisk interesse i, hvorvidt du vælger et bestemt pensionsselskab.

Man kan sige, at den vigtigste interesse de har, er at du blot er tilfreds for den rådgivning, som de stiller til rådighed, og at du fremadrettet ønsker at modtage denne pensionsrådgivning. Det giver således gode forudsætninger for, at du kan få allermest ud af din pension.

Jyllandsposten.dk har skrevet om APC Forsikringsmæglere, og du kan følge linket her, hvis du gerne vil læse mere om APC, og hvordan de kan hjælpe dig igennem pensionsjunglen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.