Annonce
Horsens

En uventet mandag morgen: Eleven blev overrasket af direktør, chefer og kolleger

Marie-Louise Christensen blev lykønsket og ros af kolleger, butikschef Lars Walther, uddannelseschef Kristina Ringkjøbing-Christiansen og Louis Nielsen-direktør Mads Nygaard (t.h.). Foto: Louis Nielsen
Lørdag vandt Marie-Louise Christensen DM i Skills for detail-elever, og mandag blev hun fejret og belønnet i Horsens-butikken, hvor hun er i lære.
Annonce

Horsens: Marie-Louise Christensen, der er butikselev hos Louis Nielsen i Horsens, troede, at mandagen skulle være som alle andre mandage, da hun sammen med kollegerne begyndte dagen med et morgenmøde for butikkens ansatte.

Men da hun kom ud i butikken efter mødet, stod en større forsamling klar med blomster, kage og et gavekort på 10.000 kroner.

Butikkens indehaver Lars Walther afslørede, at han havde arrangeret den lille overraskelse. Det havde han, fordi Marie-Louise Christensen strøg helt til tops ved DM i Skills - erhvervsuddannelsernes danmarksmesterskab, der blev afviklet i Bella Center i København i sidste uge.

- Marie-Louise skulle selvfølgelig fejres her i butikken. Derfor havde jeg lavet aftalerne og sørget for, at butikken var tom og fri for aftaler, så vi i ro og mag kunne fejre hende, fortæller han i en pressemeddelelse.

Annonce

Der kom ikke mange ord ud af mig

Det var ifølge pressemeddelelsen en noget paf elev, som også fik et par ord med fra chefen:

- Lige meget hvilken udfordring, du får, tager du imod den og løser den på allerbedste vis. Jeg er meget stolt.

Efter at have sundet sig, sagde den overraskede elev:

- Der kom ikke mange ord ud af mig, fordi jeg blev helt vildt overrasket. Jeg havde slet ikke forventet den her store fejring, men det er utrolig dejligt.

Foruden Lars Walther og kollegerne i butikken var Horsens citychef, Michael Kongsmark, dukket op, og det samme var Louis Nielsen-kædens direktør, Mads Nygaard, samt Kristina Ringkjøbing-Christiansen, der er uddannelseschef på IBC i Kolding, hvor Marie-Louise sammen med andre elever fra kæden går på skole, når hun ikke er i butikken.

- Vi er helt utroligt stolte på IBC over Marie-Louise. Hun har virkelig arbejdet hårdt for at nå helt til tops til DM i Skills, og hun fortjener al hæderen, fastslog en begejstret Kristina Ringkjøbing-Christiansen, ifølge Louis Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kampen mod aids kan vindes

Annonce