Annonce
Horsens

En uventet mandag morgen: Eleven blev overrasket af direktør, chefer og kolleger

Marie-Louise Christensen blev lykønsket og ros af kolleger, butikschef Lars Walther, uddannelseschef Kristina Ringkjøbing-Christiansen og Louis Nielsen-direktør Mads Nygaard (t.h.). Foto: Louis Nielsen
Lørdag vandt Marie-Louise Christensen DM i Skills for detail-elever, og mandag blev hun fejret og belønnet i Horsens-butikken, hvor hun er i lære.

Horsens: Marie-Louise Christensen, der er butikselev hos Louis Nielsen i Horsens, troede, at mandagen skulle være som alle andre mandage, da hun sammen med kollegerne begyndte dagen med et morgenmøde for butikkens ansatte.

Men da hun kom ud i butikken efter mødet, stod en større forsamling klar med blomster, kage og et gavekort på 10.000 kroner.

Butikkens indehaver Lars Walther afslørede, at han havde arrangeret den lille overraskelse. Det havde han, fordi Marie-Louise Christensen strøg helt til tops ved DM i Skills - erhvervsuddannelsernes danmarksmesterskab, der blev afviklet i Bella Center i København i sidste uge.

- Marie-Louise skulle selvfølgelig fejres her i butikken. Derfor havde jeg lavet aftalerne og sørget for, at butikken var tom og fri for aftaler, så vi i ro og mag kunne fejre hende, fortæller han i en pressemeddelelse.

Annonce

Der kom ikke mange ord ud af mig

Det var ifølge pressemeddelelsen en noget paf elev, som også fik et par ord med fra chefen:

- Lige meget hvilken udfordring, du får, tager du imod den og løser den på allerbedste vis. Jeg er meget stolt.

Efter at have sundet sig, sagde den overraskede elev:

- Der kom ikke mange ord ud af mig, fordi jeg blev helt vildt overrasket. Jeg havde slet ikke forventet den her store fejring, men det er utrolig dejligt.

Foruden Lars Walther og kollegerne i butikken var Horsens citychef, Michael Kongsmark, dukket op, og det samme var Louis Nielsen-kædens direktør, Mads Nygaard, samt Kristina Ringkjøbing-Christiansen, der er uddannelseschef på IBC i Kolding, hvor Marie-Louise sammen med andre elever fra kæden går på skole, når hun ikke er i butikken.

- Vi er helt utroligt stolte på IBC over Marie-Louise. Hun har virkelig arbejdet hårdt for at nå helt til tops til DM i Skills, og hun fortjener al hæderen, fastslog en begejstret Kristina Ringkjøbing-Christiansen, ifølge Louis Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce