Annonce
AC Horsens

Én spiller faldt i øjnene i AC-remis mod Kolding

Kjartan Finnbogason udlignede til 1-1 i anden halvleg af opgøret mod Kolding. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
AC Horsens manglede den sidste skarphed, da primært reserverne spillede 1-1 mod Kolding. Den sidste test mod Sønderjyske på onsdag vil give svaret på, hvor AC Horsens står får forårspremieren.
Annonce

Kolding: AC Horsens' cheftræner Jens Berthel Askou gav mest spilletid til de spillere, der med stor sandsynlighed kommer til at se på, når AC Horsens møder Randers næste tirsdag i forårspremieren på Superligaen, da AC Horsens spillede 1-1 mod Kolding fra 1. division.

Det var en fin test, som understregede AC Horsens' udfordringer. Kolding scorede efter 120 sekunder, fordi defensiven tøvede og ikke så ud til, at dommerens første fløjt var blevet registreret.

- Det koster noget at tøve, som Jens Berthel Askou tør konstaterede efter kampen.

Han sparede spillere som Alexander Ludwig, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson, Nicolai Brock-Madsen og Peter Nymann, ligesom der kun var yderst begrænset med spilletid til Louka Prip og Nikolas Dyhr.

De kommer formentlig alle på banen fra start, når AC Horsens på onsdag møder Sønderjyske i den sidste testkamp.

- Det er planen, at de spillere, der ikke fik meget spilletid eller slet ingen, skal have mange minutter mod Sønderjyske, siger Jens Berthel Askou.

Kampen mod Kolding kan ikke have rykket meget ved hans tanker om startopstillingen til den første kamp mod Randers, selv om han var godt tilfreds med indsatsen oven på den katastrofale start.

Annonce

Ærgerrig Finnbogason

- De sidste 70-75 minutter var gode, og havde vi været en lille smule skarpere, havde vi også vundet. Det var småting og små justeringer, der kunne have gjort en stor forskel. Vi fik gjort ondt på Kolding, siger Jens Berthel Askou.

Det var blandt andet indlæggene, der manglede skarphed. Det fik Kjartan Finnbogason til at brokke sig og opildne holdkammeraterne til at gøre det bedre.

Han var den mest iøjnefaldende på AC Horsens-holdet målt på ærgerrighed og arbejdsindsats. Af samme grund var det også helt fortjent, at han stod for udligningen til 1-1 i anden halvleg. Han kom frem til at par muligheder på hovedstød, men det var halve og kvarte chancer. Da han blev spillet godt fri af angrebsmakkeren Muamer Brajanac scorede han sikkert.

Angriberen har brug for at vise sig frem, hvis han skal ind i startopstillingen, og den mulighed udnyttede han. Om det så er nok, vil den kommende uge vise.

- Der var godt liv i Kjartan Finnbogason især i anden halvleg. Casper Tengstedt og Agust Hlynsson fik også vist noget dynamik og en stor arbejdsindsats, siger cheftræneren.

Annonce

Pohl er stadig ude

Han må fortsat se bort fra Magnus Jensen, der er kommet til skade med sin ankel til træning, ligesom Jannik Pohl stadig genoptræner efter en lignende skade fra efteråret.

- Vi tager Jannik Pohls situation fra dag til dag. Han kan meget, men han skal heller ikke for hurtigt i spil, så vi riskerer at skulle undvære ham igen i en periode, siger Jens Berthel Askou.

AC Horsens spiller den sidste testkamp på onsdag mod Sønderjyske.De sidste 70-75 minutter var gode, og havde vi været en lille smule skarpere, havde vi også vundet. Det var småting og små justeringer, der kunne have gjort en stor forskel

Jens Berthel Askou


Kolding-AC Horsens 1-1 (1-0)

Træningskamp

Mål: 1-0 Christian Kudsk (2.), 1-1 Kjartan Finnbogason (70.)

AC Horsens: Matej Delac (Aleksandar Stankovic 75.), James Gomez (Jonas Thorsen 46.), Malte Kiilerich (Søren Reese 46.), Mathias Madsen (Thor Lange 46.), Rune Frantsen (Nikolas Dyhr 64.), Jacob Buus (Julius Hansen 77.), Jonas Gemmer (David Kruse 64.), Casper Tengstedt, Agust Hlynsson (Louka Prip 75.), Lirim Qamili (Muamer Brajanac 46.), Kjartan Finnbogason.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce