Annonce
AC Horsens

En gylden chance for at slå et hul på otte point for AC Horsens

Nicolai Brock- Madsen kæmper med at blive klar til kampen mod Esbjerg, men det ligner højst en plads på bænken for angriberen, der udgik med en lyskeskade i opgøret mod Lyngby. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Nicolai Brock-Madsen kæmper for at blive klar til det vigtige bundopgør i Superligaen mod Esbjerg fredag aften.

Horsens: AC Horsens er inde i en afgørende fase af turneringen. Det åbnede godt med en sejr over Hobro, mens nederlaget til Lyngby for en uge siden var et skridt i den forkerte retning. Fredag aften venter et nyt afgørende slag i bunden af Superligaen ude mod Esbjerg.

AC Horsens kan med en sejr slå et hul på otte point til netop Esbjerg, mens et nederlag omvendt er lig med, at forspringet skrumper til blot to point. Oven i risikerer AC Horsens, at midterfeltet forsvinder helt ud i horisonten.

- Alle ved, hvor vigtige kampene er i øjeblikket. Hvis vi havde vundet over Lyngby i søndags, havde vi været et point foran dem. Nu er vi istedet fem point efter. Sådan er det med de her kampe, siger AC Horsens' manager Bo Henriksen.

- Vores fokus er på at levere den samme præstation, som vi har været i stand til i de seneste seks kampe, og så må guderne på et tidspunkt stoppe med at være mod os, siger Bo Henriksen med henvisning til, at skader, dommerkendelser og senest fantomredningen af Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet har kostet point.

Esbjerg har skiftet træner, så det er Lars Olsen, der fredag aften står på sidelinjen hos hjemmeholdet.

- Det er altid svært at forberede sig på et hold, der har skiftet træner, men han har ikke haft mange træninger med holdet, så det er begrænset, hvad han har kunnet nå at lave om. Vi har også mere fokus på os selv, og vi har vist, at vi spille godt uanset, om vi mødet er hold, der spiller 4-4-2, 3-5-2, 3-6-1 eller noget helt fjerde, siger Bo Henriksen.

Annonce
AC Horsens' formodede startopstilling: Reserver: Sebastian Avanzini, Mikkel Qvist, Erhan Masovic, Jacob Linnet, Matthias Præst, Nicolai Brock-Madsen, Søren Jochumsen.Skader: Hallur Hansson. Karantæne: Bjarke Jacobsen og Michael Lansing. Dommer: Aydin Uslu

Skader og karantæner

Han har nok at spekulere på i forhold til sin egen trup. Hallur Hansson er stadig ude med en brækket hånd, ligesom Bjarke Jacobsen afsoner sin anden og sidste karantænedag, efter han så rødt i sidste minut af kampen mod Hobro. Michael Lansing er også i karantæne og bliver afløst af Matej Delac.

Nicolai Brock-Madsen udgik tidligt af kampen mod Lyngby, da han fik problemer med lysken. Han var med på banen til den afsluttende træning, men passede godt på sig selv.

- Jeg ved ikke, om han når at blive klar. Ellers må jeg spille med en anden, siger Bo Henriksen, der i kampen mod Lyngby sendte Rune Frantsen ind som afløser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Abdullaraman savner de gamle stamkunder

Annonce