Annonce
Erhverv

En epoke er slut: Superkiosken i Odder er lukket

En epoke er slut i Odder. Kunderne blev mødt af en låst dør, da de torsdag morgen ville hente deres kioskvarer i Superkiosken. Blandt andre frisør Joan Faust, som har hentet ugeblade her i 32 år. Foto: Carina Mayner
Kunder måtte torsdag morgen gå forgæves efter deres kioskvarer.
Annonce

Odder: Der mødte kunderne både låste døre og nedrullede gardiner, da de torsdag morgen troppede op ved Superkiosken på Torvet for at hente blandt andet morgenbrød og ugeblade.

"Tak for alt" har der siden onsdag aften stået på et skilt på døren, og det indikerer, at ejeren Thomas Pedersen ikke blot havde sovet for længe. Og er man i tvivl, kan man på både Superkioskens egen Facebookside og på Odder Politik læse en besked fra ejeren:

"Kære kunder, det er med tungt hjerte, at vi desværre må meddele, at Superkiosken d.d. lukker. Efter lang tid med nedgang, har vi taget den beslutning at dreje nøglen om. Tak til alle de kunder, der har støttet os gennem årene."

Annonce

Mistede omsætning

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Thomas Pedersen, men ejeren har tidligere sagt til avisen, at kiosken mistede 25-30 procent af omsætningen, da de blev sat pullerter op ved Torvet.

Det skete som et forsøg fra 21. oktober og indtil årsskiftet, og forsøget forhindrede gennemkørende trafik på Torvet. Dermed kunne kunderne ikke parkere foran kiosken.

Rigtig mange af de næsten 100 kommentarer på Facebook handler da også om, at pullerterne har været medvirkende årsag til, at kiosken nu er lukket.

- Det har i hvert fald ikke hjulpet på omsætningen. Det er sikkert, lød det også fra Frisør Joan Faust, der torsdag morgen blev mødt af den låske dør.

- Hvor er det vemodigt. Nu har jeg hentet ugeblade her hver eneste uge i 32 år. Faktisk aner jeg ikke, hvor jeg nu skal gå hen, sagde hun og fik sig en snak med et par andre kunder, som også var gået forgæves denne mørke torsdagsmorgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce