Annonce
AC Horsens

En angriber og en kvalitetsspiller mere, tak

Bo Henriksen har endnu ikke haft held til at finde den angriber, som passer ind hans ønsker for en måltyv til AC Horsens. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen har på papiret stadig en lille måned til at finde den angriber, som AC Horsens i den grad mangler.

Horsens: Jeg er kræsen og tålmodig.

AC Horsens' manager Bo Henriksen signalerer ro og sikkerhed, når han endnu en gang skal forholde sig til, at hans mandskab i den grad mangler en angriber. Efter nederlaget til Sønderjyske for en uge siden slog han fast, at det skulle gå stærkt med at finde ham, men indtil videre er der ikke sket noget.

- Vi skal nok finde en løsning, og transfervinduet lukker først med udgangen af august. Otte ud af 14 hold i Superligaen leder efter en angriber, der er garant for mål, så det er ingen let opgave. Vi får tilbudt masser af angribere, men vi har ikke fundet ham, vi kan bruge endnu. Vi ved, hvad vi vil have, og vi har ikke råd til at skyde forbi, siger Bo Henriksen.

Han har i de seneste transfervinduer lagt stor vægt på at finde sultne spillere, og så skal de passe ind i AC Horsens' kultur og spillestil.

- Det er vigtigere end et fantastisk cv. Det handler i høj grad om at få vedkommende til at præstere. Det er set mange gange, at en spiller, der ikke kan score i en klub, kan lave masser af mål for en anden, siger Bo Henriksen.

Med tilgangen af Sivert Heltne Nilsen er der fyldt godt op på den centrale midtbane.

- Førsteprioriteten er en angriber, og så må vi se, hvad vi kan få ved siden af. Det handler igen om kvalitet, og så må tiden vise, om det ender med en angriber og en kantspiller, eller måske en angriber og en stopper, siger Bo Henriksen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce