Annonce
Østjylland

Emma giver Mads' frilandsblomster liv på sociale medier

Emma Kristensen hjælper Mads Schall Holberg med at fortælle om Frilandsblomster på de sociale medier Facebook og Instagram. Foto: Jacob Schultz
Emma Kristensen fortæller om Mads Schall Holbergs Frilandsblomster på sociale medier.

Billund/Hejnsvig: - Du skal da have Frilandsblomster på Instagram, Mads!

Ordene kom fra Emma Kristensen, da hun hørte om Mads Schall Holbergs blomstermarker Frilandsblomster, og især, da det gik op for hende, at Frilandsblomster også er at finde flere steder i Aarhusområdet.

Sådan er det gået til, at 21-årige Emma Kristensen, der som coronatester i Billund Kommune arbejder sammen med 53-årige Mads Schall Holberg, nu står for at give blomstermarkerne liv på sociale medier som Facebook og Instagram.

Annonce

- Hvis man vil have fat i de unge, og den er der jo mange af i Aarhus, så er Instagram vejen frem, siger hun.

Uddannelse og praksis

Emma Kristensen er selv på vej til Aarhus, hvor hun har søgt ind på kommunikationsuddannelsen på journalisthøjskolen.

- Så for mig er det en spændende opgave at hjælpe Mads, for vi er jo begyndt helt fra bunden, og jeg har lavet de første opslag, siger hun.

Emma Kristensen kommer fra Hejnsvig, har gået på Grindsted Gymnasium og har brugt sine sabbatår på at arbejde som lærervikar, i Billund Lufthavn og som coronatester. En rejse ud i verden blev sidste år kun på en måned på grund af corona, og nu står fremtiden - formentlig - på studier.

- Jeg har kun søgt ind på én professionsbachelor her til sommer, fordi det var den eneste uddannelse, der fangede mig i år. Hvis jeg ikke kommer ind på den, søger jeg andre veje. Uddannelse er bestemt ikke den eneste vej for mig, siger Emma Kristensen, der heller ikke ville have noget imod at rejse noget mere eller få mere erhvervserfaring.

Annonce

Århus Ø

Lige nu glæder hun sig dog til at komme til storbyen og få oplevet det at bo der.

Sammen med sin kæreste, Nicolai, der skal læse erhvervsøkonomi og psykologi på universitetet, har hun fået en lejlighed i den nye bydel Aarhus Ø.

Hun fortsætter dog med både coronatesterjob, job i lufthaven og som medhjælper i Frilandsblomster lige indtil studiestart.


Hvis man vil have fat i de unge, og den er der jo mange af i Århus, så er Instagram vejen frem.

Emma Kristensen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce