Annonce
Sport

Elander er Europas bedste

Juliane Elander kan kalde sig Europamester i ergometerroning. Foto: Odder Roklub

Odder-roeren vandt EM i ergometerroning. Christina Pultz vandt bronze i disciplinen.

Annonce

Odder: Juliane Elander fra Odder Roklub har i mange år været særdeles stærk i ergometer-roning, og det er den den 39-årige roer stadig. Hun drømmer om at komme med til OL i 2020 med klubkammeraten Christina Pultz i letvægtsdobbeltsculleren.

Målt på kræfterne er det en god ide. Juliane Elander fejede al modstand til side og vandt sikkert EM-titlen, mens Christina Pultz løb med bronzemedaljen. Mesterskabet blev afviklet i Danmark og talte samtidig som det danske mesterskab, så den titel kan Juliane Elander også prale med.

Resultat sættes i relief af, at Christina Pultz havde været syg hele ugen, og at de begge var ved at komme for sent til deres løb pga. nogle tidsforviklinger. Det betød en stressende og helt flyvende start, hvor de ikke fik tid til at tune deres ergometre.

Juliane og Christina var også med til at ro bronzemedaljer hjem til Odder i klubstafetten (4x1000 meter), hvor de roede sammen med Mette Leitzke, tidligere juniorlandsholdsroer, og juniortalentet Anton Østergaard-Clausen.

16-årige Anton Østergaard-Clausen kan også kalde sig europamester i U17 sprint, ligesom han kæmpede sig til sølv i U17 over 2000 meter.

Trine Leitzke sikrede sig en bronzemedalje i U17 letvægt efter et veldisponeret løb over 2000 meter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce