Annonce
AC Horsens

Ekstra træningskamp som gulerod for hård opstart

Humøret var højt, da AC Horsens tog hul på forberedelserne til den kommende sæson. Forårets trængsler i Superligaen så ud til at være meget langt væk. Foto: Morten Pape
AC Horsens har taget hul på forberedelserne til den kommende sæson i Superligaen.

Horsens: AC Horsens har taget hul på de forberedelser, som skal sikre holdet en god start på den kommende sæson i Superligaen. Den skydes i gang i weekenden 13.-14. juli med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland, men først skal formen på plads i løbet af de kommende uger.

Den første træningsdag forløb uden alt for store anstrengelser, men tirsdag venter den obligatoriske løbetest med mere, og oven på en den traditionelle opvisningskamp mod BGI's elever.

- Vi stiller med et ungt hold i den kamp. Vi skal ikke risikere noget, og dem, der ikke spiller, får et ekstra træningspas, siger Mads Lyng, der er assisterende manager.

Han ledede slaget på første træningsdag. Manager Bo Henriksen var ikke ramt af en omgang mandagspjæk, men sygdom holdt ham væk fra Langmarksvej.

- Spillerne kommer til at træne hårdt de første dage, men så er der også en gulerod i form af en træningskamp mod Helsingør allerede på fredag. Det er altid hårdt at komme i gang oven på ferien, så for at det ikke skal være tung træning det hele, er der en kamp at se frem til, siger Mads Lyng.

Annonce

AC Horsens' træningskampe

AC Horsens skal spille fire træningskampe inden premieren i Superligaen i weekenden den 13.-14 juli hjemme mod FC Nordsjælland:

21. juni kl. 13.00: AC Horsens-FC Helsingør

25. juni kl. 13.00: AC Horsens–AGF

29. juni kl. 13.00: AC Horsens–Hobro

5. juli kl. 13.00: AC Horsens-AaB

16 markspillere

AC Horsens havde oprindelig kun planlagt at spille tre testkampe mod Hobro, AGF og AaB, men Helsingør ville gerne have en kamp i Jylland, og så slog AC Horsens til.

- Vi har kun 16 markspillere i den første uge, men det skal nok gå, og så er det en god mulighed for vores to nye folk Peter Therkildsen og Malte Kiilerich til at få en kamp og mærke, hvordan vi spiller, siger Mads Lyng.

De to spillere er hentet i 1. division, og havde første arbejdsdag på Langmarksvej. Til gengæld manglede Hallur Hansson og de to unge spillere Mathias Madsen og Matthias Præst. De har alle tre fået en ekstra uges ferie, fordi de ikke kunne gå på ferie, da den øvrige trup fandt badeshortsene frem på grund af henholdvis landsholdsopgaver og U19-kampe.

AC Horsens havde alle mand på træningsbanen. Den eneste, der passede lidt på sig selv var Malte Kiilerich, der mødte op med en lille skade i baglåret fra slutningen af sæsonen i 1. division.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce