Annonce
AC Horsens

Ekstra spiller til AC Horsens

Jannik Pohl har fået ekstra god tid til at overvinde sine skader uden at skulle føle sig presset af, at holdkammeraterne spillede vigtige kampe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Jannik Pohl er den helt store vinder af corona-pausen, som Superligaen er ramt af. Imens afventer AC Horsens, hvornår truppen skal kaldes på arbejde igen.
Annonce

Horsens: Corona-virussen har medført tab mange steder i samfundet. AC Horsens er også ramt som alle andre fodboldklubber, men en af de få vindere er klubbens angriber Jannik Pohl.

Han var lejet i efteråret, men skiftede i vinterens transfervindue på en permanent kontrakt til AC Horsens. Han forlod klubben som skadet, og derfor blev den nye kontrakt skruet sammen, så han skulle bruge forårssæsonen til at overvinde skadesproblemerne, så han kunne være på 100 procent til den nye sæson efter sommerferien.

Allerede da kontrakten blev underskrevet var der et håb om, at Jannik Pohl kunne nå at få afslutningen på denne sæson med, og netop som Superligaen blev indstillet på grund af corona-virussen, var det planen, at Jannik Pohl så småt skulle sluses ind i den almindelige træning.

Nu har pausen i Superligaen betydet, at angriberen har alle muligheder for at nå at kunne bidrage mod slutningen af denne sæson.

- Jannik Pohl har fået en pause, hvor han har kunnet genoptræne, og det har helt sikkert bekommet ham vel. Det var vores plan, da han kom retur, og som tingene har udviklet sig, ser det ud til, at vi kan få en ekstra spiller til de afsluttende kampe, siger manager Bo Henriksen.

Jeg håber, at alle er klar, men jeg ved jo ikke, om der er en, der er faldet over en kantsten og er kommet til skade.

Bo Henriksen

Annonce

Afventer udviklingen

Jannik Pohl er hjemsendt som alle øvrige spillere i AC Horsens, så Bo Henriksen kender ikke den eksakte status på Jannik Pohl.

- Jeg håber, at han er i en god forfatning, og at han kan træne med, når vi på et tidspunkt igen får lov til at træne, siger Bo Henriksen.

Han er i det hele taget spændt på at møde sin trup igen.

- Jeg håber, at alle er klar, men jeg ved jo ikke, om der er en, der er faldet over en kantsten og er kommet til skade, siger Bo Henriksen.

Flere klubber er begyndt at hente spillerne ind til træning i små grupper, men foreløbig afventer AC Horsens situationen. Klubben vil kende tidspunktet for de første kampe, inden man begynder at regne baglæns for at finde det tidspunkt, hvor det vil give bedst mening at begynde træningen igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce