Annonce
Erhverv

Ejner Hessel A/S overtager importen af Mercedes-Benz-lastbiler

Ejner Hessel A/S skal nu stå for importen af Mercedes-Benz-lastbiler. Arkivfoto
Samtidig med importaftalen overtager Ejner Hessel også salget af Mercedes-Benz lastbiler fra Mercedes-Benz CPH i Greve og Hillerød.

Brande: Ejner Hessel A/S med hovedsæde på Jyllandsvej i Brande har netop underskrevet kontrakten, der sikrer dem importen af Mercedes-Benz Trucks i Danmark. Dermed bliver det en kendt og anerkendt aktør i branchen, som fremover skal stå for importen af Mercedes-Benz-lastbiler.

Mercedes-Benz Trucks danske organisation følger med over i det nye set-up. Importøraftalen forventes at træde i kraft i starten af 2022 efter endelig godkendelse hos Konkurrencestyrelsen.

Med overtagelsen af importen af Mercedes-Benz og FUSO lastbiler skruer Ejner Hessel A/S op for det lange og tætte samarbejde med Daimler Truck AG. Ejner Hessel er en af Danmarks ældste og mest traditionsrige forhandlere af lastbiler i Danmark med en historie, der går tilbage til 1968.

Annonce

I forbindelse med aftalen om at overtage importen af Mercedes-Benz lastbiler udtaler direktør hos Ejner Hessel A/S, Benjamin Mahr:

- Lastbilerne er dybt forankret i Ejner Hessels historie, og vi er glade for, at vi som importør af Mercedes-Benz- og FUSO-lastbiler nu kommer endnu tættere på vores eget DNA. Vi er helt grundlæggende stolte over, at Daimler Truck AG i Stuttgart har valgt at vise os den tillid og tiltro, som det kræver at importere og forhandle deres lastbiler. Det vil vi gøre os umage for at leve op til. Samtidig er vi glade for, at vi med aftalen får Mercedes-Benz Truck Danmarks stærke team og deres know how med over i vores organisation, lyder det fra Benjamin Mahr.

Med overdragelsen af importorganisationen i Danmark fortsætter Daimler Truck AG sin rejse mod et øget fokus på udvikling og produktion af fremtidens lastbiler.

I forbindelse med overtagelsen udtaler Mercedes-Benz Trucks direktør i Danmark, Jens-Christian Tittel:

- Mercedes-Benz Truck Danmark og Ejner Hessel har et årelangt og tillidsfuldt samarbejde bag sig. Ejner Hessel er en dedikeret og dygtig partner på det danske marked. De er derfor de helt rette til at fortsætte vores positive udvikling i Danmark. Med deres store kendskab til os, vores kunder og de øvrige forhandlere, er jeg sikker på, at de kan styrke Mercedes-Benz’ og FUSO’s tilstedeværelse på det danske marked yderligere. Samtidig er jeg stolt over, at vi leverer en forretning, der står stærkt på det danske marked. Og jeg ved, at vi er på vej med endnu flere stærke modeller.

Samtidig med overdragelsen af importaftalen overtager Ejner Hessel også salget af Mercedes-Benz lastbiler fra Mercedes-Benz CPH i Greve og Hillerød. Mercedes-Benz CPH vil fortsat have serviceværksteder på begge lokationer, så kunderne i området stadig kan få ydet service på deres lastbiler.

- Jeg er glad for at kunne overlevere et kompetent team af medarbejdere til en god og veldrevet virksomhed som Ejner Hessel. Jeg er sikker på, at Hessel kommer til at forsætte det gode samarbejde, vi har haft med kunderne de sidste mange år, lyder det fra Lars Simper, der er administrerende direktør i Mercedes-Benz CPH.

Annonce

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Hedensted For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Torntoft & Mortensen skal have ny direktør - tidligere topdirektør i milliardforetagende tager over

Horsens For abonnenter

Byggefirma fik nej til dispensation fra lokalplan - og prøvede så at presse kommunen til at betale en del af regningen

Sport

Simon Kjær og Signe Bruun er årets fodboldspillere

Horsens

Taknemmelig for god, lokal service midt i familiens kedelige coronaisolation bag hjemmets fire vægge

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

AC Horsens For abonnenter

Testkamp til topkarakter: Disse store præstationer faldt i øjnene, da AC Horsens nedlagde Randers

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

Maiken har set flere af sine efterskolevenner sige farvel efter coronaen: - De bliver socialt udmattede, og så vil de hjem

Erhverv

Store skiftedag i vente hos Mr - og nej, der er ikke tale om nyt tøj

Horsens For abonnenter

16 bolighandler er faldet på plads den seneste uge: Se listen her

Horsens

Syv biler i kæmpe harmonikasammenstød på E45: Barn og kvinde sendt på skadestuen

Annonce