Annonce
Horsens

Ejerskifte i to mægler-butikker: Makkerpar går hver til sit, og ny trio er kørt i stilling

RealMæglerne i Horsens har gennemgået ejerskifte, og nu skal butikken på Bjerrevej også gennemgå en mordernisering, planlægger de tre partnere, som fra venstre er Rikke Klausen, Julie Holst Mosegaard og Søren Andersen. Foto: Morten Pape
Realmæglerne Søren Andersen og Henning Reinholdt har sammen drevet to butikker i Horsens. Nu splitter de ejerskabet op, og samtidig får Søren Andersen to nye medejere til sin butik.
Annonce

Horsens: Siden 2013 har Søren Andersen og Henning Reinholt været makkerpar i kæden Realmæglerne, men nu har de udramatisk valgt at gå hver til sit, fortæller de.

Frem til 1. september drev de sammen to mægler-butikker på henholdsvis Allégade og Bjerrevej. Nu har de delt butikkerne mellem sig, så Henning Reinholdt fortsætter på Allégade, og Søren Andersen på Bjerrevej. Søren Andersen har ved samme lejlighed indgået et nyt partnerskab med Julie Holst Mosegaard og Rikke Klausen.

Annonce

Tidligere kolleger

De tre ejendomsmæglere, som nu sammen ejer Realmæglerne på Bjerrevej er tidligere kolleger, og derfra kender de hinanden godt.


Vi ved, hvordan vi hver især arbejder, og vi er megagode sammen. Vi supplerer hinanden godt.

Søren Andersen, medindehaver af RealMæglerne på Bjerrevej i Horsens


- Vi har ikke bare god kemi, men også samme værdisæt, siger Søren Andersen, og Julie Holst Mosegaard supplerer:

- Det er vigtigt for os, at vi ikke bare klør på som individer, men at vi er sammen om det.

Annonce

Nord, syd og hele Horsens

Det tidligere selskab, som Henning Reinholdt og Søren Andersen drev begge butikker i, hører nu op, og der er oprettet nyt cvr-nummer til hver af de to butikker.

Begge kalder sig Realmæglerne Horsens - efterfulgt af indehavernes navne.

Geografisk har de altså ikke delt kundegrundlaget mellem sig. Begge butikker slår sig op på at have hele Horsens og omegn som hjemmebane.

- Vi ligger i sydbyen, ja, men vi er tre mæglere med tilsammen mere end 30 års erfaring fra både midtbyen, vestbyen og oplandet i både syd og nord lige fra Juelsminde til Hovedgård, siger Rikke Klausen.

Kædesamarbejdet i Realmæglerne fortsætter for begge butikker nøjagtig som før, lyder det fra både Søren Andersen og Henning Reinholdt.

I Allégade-butikken vil Henning Reinholdt nu fortsætte i parløb med Sofie Sommer Kobberø, der i foråret blev fastansat som ejendomsmægler efter endt læretid i butikken.

Søren Andersen har siden 2013 været partner med Henning Reinholdt, men nu skilles de to med en helt enkelt opdeling af deres to butikker. Mens Reinholdt nu driver butikken på Allégade videre alene, er det Søren Andersen, der fortsætter på Bjerrevej. Her har han benyttet lejligheden til et nyt partnerskab med to tidligere kolleger, Julie Holst Mosegaard og Rikke Klausen (t.h.). Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Livsstil

Sådan føles det at blive gammel

Odder

Bedre velfærd

Annonce