Annonce
Brædstrup

Ejendomsmægler vil være størst i byen: Udvider i oplandet og får ny medejer

Ejendomsmægler Christian Knudsen og Stig Sondaj Sørensen har givet hinanden håndslag på et godt makkerskab, der gerne skal resultere i en større mæglerbutik ad åre. Foto: Henrik Sandvad

RealMæglerne i Brædstrup går fra én til to, da ejendomsmægler Christian Knudsen har fået ny medejer af forretningen. Samtidig er der lagt en ambitiøs plan om at blive byens førende ejendomsmægler.

Brædstrup: Fra 1. oktober blev RealMægleren i Søndergade i Brædstrup dobbelt så stor, idet Stig Sondaj Sørensen er blevet medejer af forretningen. Dermed er længere tids søgen efter en kompagnon gået i opfyldelse for ejendomsmægler Christian Knudsen, som ser frem til det nye makkerskab.

- Jeg har det rigtig godt, som jeg har det nu, men det er ingen hemmelighed, at jeg har været syg og stadig kører på nedsat tid. Derfor er det rigtig dejligt, at jeg nu kan få noget hjælp i det daglige, og jeg har én at sparre med. Samtidig er det også godt, at der sker noget nyt, så vi sammen kan udvikle forretningen, siger 62-årig Christian Knudsen.

Annonce

Det er rigtig dejligt, at jeg nu kan få noget hjælp i det daglige, og jeg har én at sparre med. Samtidig er det også godt, at der sker noget nyt, så vi sammen kan udvikle forretningen.

Christian Knudsen, medindehaver RealMæglerne Brædstrup
Ejendomsmægler Christian Knudsen skal være mentor for sin nye medejer i den kommende tid, hvor Stig Sondaj Sørensen skal læres op i ejendomshandel. Det forhindrer ikke, at de to har store ambitioner for forretningen i de kommende år. Foto: Henrik Sandvad

En drøm

51-årige Stig Sondaj Sørensen kommer fra en salgsbaggrund som medierådgiver i Jysk Fynske Medier på Brædstrup Avis og Den Lille Avis i Nørre Snede.

Tidligere har Stig Sondaj Sørensen også haft virksomheden STS - Salg og Markedsføring, som har hjulpet firmaer med at optimere deres salg, men egentlig ejendomshandel er en ny branche for ham.

- Jeg skal til og i gang med at tage uddannelsen til mægler, så det er klart, at her i begyndelsen er der nogle ting, jeg ikke kan og må. Til gengæld har jeg Christians store erfaring at trække på. Jeg har altid interesseret mig meget for ejendomshandel og huse. Jeg har igennem hele mit liv købt og renoveret mange huse og solgt dem igen, så jeg føler, at jeg kender processen omkring huskøb og salg rigtig godt. Det er derfor lidt af en drøm for mig at få muligheden for at blive fuldblods-mægler, siger Stig Sondaj Sørensen.

Dækker flere byer

Den nye realmægler bor til daglig i Vejle, men er født i Horsens og haft sin barndoms- og ungdomsår i Østbirk og Voervadsbro, så han har et godt kendskab lokalområdet.

I forbindelse med det nye ejerskab skifter navnet på forretningen til RealMæglerne Brædstrup, og samtidig øger de to også opmærksomheden på oplandet, da forretningen vil dække Nørre Snede, Ejstrupholm, Klovborg og Østbirk i fremtiden.

- Vores hovedfokus vil stadig være Brædstrup/Østbirk og det nære opland, men vi vil også dække de andre oplandsbyer, siger Christian Knudsen.

Vil være de største

Selvom dagligdagen kommer til at bestå af oplæring samt vurderinger og salg af huse, har de to nye kompagnoner også aftalt, at der også skal være tid hygge og et godt grin. Det forhindrer imidlertid ikke, at der også er ambitioner hos RealMæglerne Brædstrup.

- Målet er, at vi vil være den førende ejendomsmægler i byen om nogle år. Vores mål er, at vi skal have en ekstra medarbejder om et par år, og så håber vi, at vi kan udvikle butikken derfra, og at tingene tager fart, siger Christian Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens For abonnenter

Tungt nederlag til AC Horsens: Mission overlevelse afhænger af tre ting

Annonce