Annonce
Brædstrup

Ejendomsmægler flytter - pladsen blev for trang ved kærestens firma

Ejendomsmægler Linda Riis vil snart være at finde i Brædstrups bymidte, hvor hun har lejet lokaler på Bredgade. Foto: Peter Hald

Ejendomsmægler Linda Riis fra Brædstrup har fået nye lokaler i Bredgade.

Annonce

Brædstrup: Ejendomsmægler Linda Riis fra Brædstrup har fået nye kontorlokaler. Hun har lejet sig ind i den tidligere Sportigan-forretning på Bredgade 4 i Brædstrup, og håndværkerne er allerede gået i gang med det 300 kvadratmeter store lokale.

Den selvstændige ejendomsmægler regner med, at hun kan tage sine nye lokaler i brug i november.

I øjeblikket benytter Linda Riis kontorfaciliteter på Nørregade 68 i Brædstrup til sin virksomhed. Det er lokaler, der ligger i tilknytning til kæresten Henrik Thomasens firma HT Biler. Men pladsen er ved at blive for trang, og Linda Riis har længe haft planer om at få mere synlige firmalokaler i bymidten.

- Bredgade 4 har en rigtig god beliggenhed, og der er ingen tvivl om, at min virksomhed bliver mere synlig her. Jeg kan jo også arrangere nogle fine udstillinger i vinduerne i forretningen, fortæller Linda Riis.

Det er en velkendt ejendom, som Linda Riis har fået lokaler i. Der er tale om Bredgade 4, der tidligere har huset Sportigan. Foto: Peter Hald
Annonce

Ikke med i kæde

Som noget ret usædvanligt er hendes ejendomsmægler-virksomhed ikke tilknyttet nogen kæde. Linda Riis er helt selvstændig, og indtil videre driver hun firmaet ene kvinde. Hun fortæller, at det går godt, og med de nye lokaler regner hun også med, at endnu flere kunder får øje på hendes virksomhed.

Hun etablerede firmaet for cirka tre år siden. Før da havde hun en årrække været ejendomsmægler hos Nybolig i Brædstrup.

Butikslokalerne i Bredgade 4 har som nævnt tidligere huset Sportigan, men i oktober 2014 flyttede Sportigan i Brædstrup fra Bredgade 4 til Bredgade 12 i den tidligere Zjoos-butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce