Annonce
Brædstrup

Ejendomsfirma rykker i nyt domicil: Flytter ind i tidligere snedkeri

PHC Ejendomme overtager 1. november det tidligere snedkeri på Jernbanegade 15. Her får det lokale ejendomsfirma bopæl sammen med Katrines Blomster. Derudover har Hegermann Huse lager på adressen. Privatfoto: Helle Voldby
Ejendomsfirmaet PHC Ejendomme har købt det gamle snedkeri på Jernbanegade 15 i Brædstrup. Her skal PCH Ejendomme have nyt domicil, da den nuværende bopæl på energigrunden skal ryddes til fordel for nye boliger.

Brædstrup: Ejendomsfirmaet PHC Ejendomme i Brædstrup er vant til at få folk i hus, men i dette efterår er det virksomheden selv, der skal i gang med en flytning. Det lokale ejendomsfirma overtager pr. 1. november nemlig det tidligere snedkeri på Jernbanegade 15, som var ejet af snedker Søren Olesen, og her er det meningen, at PCH Ejendomme i fremtiden skal have fast bopæl med kontor og lager.

- Vi har ikke planer om en stor renovering for det gamle snedkeri. Vi regner med en oprydning og lidt maling samt et par nye porte, og så kan vi godt flytte ind, siger Helle Pørtner Voldby.

Hegermann Huse har i forvejen lager på adressen, og det lokale husfirma får lov at blive. Derudover rykker firmaet Kathrine og Antons Blomster også ind på Jernbanegade 15. Blomsterforretningen, som laver silkeblomster til blandt andet hoteller, har for tiden adresse på det tidligere Energi Midt hovedkvarter på Søndergade. Her er Peja Ejendomme langt med planer om at opføre et nyt boligområde med omkring 80 lejligheder.

- Katrines Blomster stod derfor og manglede nye lokaler. Det samme gjorde vi selv, da vi også har lager på energigrunden, siger Helle Pørtner Voldby.

Annonce

Vi har fået mange henvendelse på lejemål på boliger både ved posthuset og ved det gamle vaskeri. Vi har også haft to forespørgsler på vaskeriets gamle butik, så vi håber, der snart kommer liv i den igen.

Helle Pørtner Voldby, indehaver PHC Ejendomme

Stor interesse for lejemål

PHC Ejendomme, som ejes af Peter og Helle Pørtner Voldby, har for tiden gang i flere projekter. Ejendomsfirmaet er netop ved at lægge sidste hånd på det gamle posthus, hvor de fire lejligheder på overetagen næsten står klar. Alle fire lejligheder er også lejet ud, og de nye beboere står klar til at flytte ind 1. oktober.

Ejendomsfirmaet overtog 1. september også det gamle vaskeri. Her er håndværkere ved at gøre bygningen klar til de nye erhvervslejemål, så whiskyfirmaet Water of Life og en ny brygmester kan flytte ind 1. november.

- Vi har fået mange henvendelse på lejemål på boliger både ved posthuset og ved det gamle vaskeri. Vi har også haft to forespørgsler på vaskeriets gamle butik, så vi håber, der snart kommer liv i den igen. Det er kun dejligt, at nogle kan se muligheder i den. Det kan vi bestemt også. Bygningen har en central beliggenhed, og vi glæder os meget til, at det nye torv bliver en realitet, så der kommer en masse liv i midtbyen, siger Helle Pørtner Voldby.

Maskinerne fra snedkerværkstedet står der endnu. Privatfoto: Helle Voldby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce