Annonce
Brædstrup

Ejendomsfirma køber op og vil forvandle gammelt lager til lejligheder

Den store grund foran den gamle lagerbygning på Østergade 6 skal ryddes, og herefter skal der etableres en flot plæne. Med tiden har PHC Ejendomme dog planer om at lave et projekt på grunden. Foto: Henrik Sandvad
Ejendomsfirmaet PHC Ejendomme har købt Imerco-bygningen på Bredgade i Brædstrup med tilhørerende lager. Nu skal lagerbygningen bygges om til lejligheder.
Annonce

Brædstrup: Der bygges og renoveres mange steder i Brædstrup by i disse år, og nu kan der sættes endnu en plet på bykortet, hvor der byudvikles.

Således har det lokale ejendomsfirma PHC Ejendomme netop købt Imerco-bygningen på Bredgade 36 og den tilhørende lagerbygning på Østergade 6, som ligger ud mod Tinghuspladsen.

Bygningerne har tidligere været ejet af Horsens Lagersalg, men PHC Ejendomme vil gerne udvikle området, så det bliver en mere attraktiv plet i byen.

- Der er ikke sket noget på grunden i over 15 år, så den er vokset helt til. Vi er derfor gået i gang med at fælde træer og gøre grunden pæn og så græs. Herefter vil vi etablere fire lejligheder i den gamle lagerbygning, indtil vi finder ud af, hvad der skal ske på den øvrige del af grunden, siger Helle Pørtner Voldby, medindehaver af PHC Ejendomme.

Ifølge indehaveren skal lagerbygningen over de næste måneder igennem en større renovering, før den kan tage imod nye lejere. Huset skal således have nyt tag, isoleres og have sat nye vinduer i, hvorefter lejlighederne skal etableres.

- I første omgang handler det om at få nogle lejere ind i lejlighederne, så vi kan sikre økonomien i huset. Der følger en ret stor grund med, som vi ad åre måske gerne vil lave et projekt på. Det er dog først noget, vi skal have talt med kommunen omkring, siger Helle Pørtner Voldby.

Der følger en ret stor grund med, som vi ad åre måske gerne vil lave et projekt på. Det er dog først noget, vi skal have talt med kommunen omkring.

Helle Pørtner Voldby, indehaver PHC Ejendomme

Annonce

Bud efter lejligheder

Renoveringen af den gamle lagerbygning skal PHC Ejendommmes 17 ansatte foretage løbende sammen med renoveringen af det gamle mejeri på hjørnet af Bredgade og Rosengade, hvor ejendomsfirmaet også er i gang med at restaurere og ombygge det tidligere vaskeri til boliger og erhverv. Det er dog endnu uvist, hvornår det arbejde er færdigt.

- Renoveringen i det gamle mejeri har været meget problematisk, og nogle gange er vi gået et skridt frem og to tilbage. Tingene lysner heldigvis nu, og vi er godt på vej med opbygningen. Til gengæld er der stor efterspørgsel efter lejlighederne. Vi har lejet fire ud af 11 lejligheder ud, selvom vi ikke har annonceret dem. Det er heldigvis attraktive lejligheder, der har en central beliggenhed, og det er der mange, som gerne vil bo helt centralt i byen, siger Helle Pørtner Voldby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce