Annonce
Horsens

Eftersøgningen af Carl gav ikke resultater mandag

Politi og Beredskabsstyrelsen ledte mandag efter 81-årige Carl Petersen i Bygholm Å. Arkivfoto: Mads Dalegaard


Annonce

Horsens: Mandag har politiet været i gang med at lede efter 81-årige Carl Petersen i Bygholm Å. Det har desværre ikke givet resultater, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup.

- For fem minutter siden (kl. 17.10 mandag) meldte de ind, at de stoppede eftersøgningen for i dag, fordi det er blevet for mørkt. Vi har eftersøgt i å-forløbet med dykkere og sonar-både, siger Jørn Bystrup.

- Det har været fra politistationen og mod havnen, mens vi nu også har fået dækket det bagudrettet mod byen, siger han.

Annonce

GPS viste mod åen

Carl Petersen har været væk siden 7. januar, da han gik fra sit hjem ved Plejecentret Ceres, og siden har politiet og mange frivillige ledt efter ham - uden held.

Først troede familien, at den GPS, han har i sin nøglering, var gået ud, men den gav et signal om, at han havde været ved Bygholm Å. Derfor gik politiet i gang med eftersøgning i området.

Mange folk har fulgt med og været ud at lede efter Carl Petersen, men familien kom med en opfordring søndag om, at folk skulle stoppe med at lede, fordi han sandsynligvis er faldet i vandet.

Opdatering: Vicepolitiinspektør Stig Simonsen, Sydøstjyllands Politi, siger tirsdag formiddag, at politiet ikke leder efter Carl Petersen i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce