Annonce
Horsens

Efter ulykke på Vestvejen: Familie på tre - næsten fire - har det godt

Føreren af bilen husker ikke selv, hvad der skete, men kan kun forholde sig til lastbilchaufførens forklaring. Hun og familien er chokeret, men er ellers sluppet uskadt fra ulykken, fortæller hun. Arkivfoto: Frank Sig
Familien i personbilen, der søndag kolliderede med en lastbil på Vestvejen, kunne selv stå ud af bilen og har det efter omstændighederne godt, fortæller den kvindelige fører af bilen.
Annonce

Horsens: Familien i den personbil, der søndag kørte galt på Vestvejen i Horsens, er okay efter omstændighederne.

Det fortæller den 29-årige kvinde, der kørte bilen, og som af uvisse årsager mistede herredømmet over bilen, så den tog kurs mod modsatte vognbane, hvor en lastbil kom kørende imod personbilen.

Lastbilchaufføren har fortalt til Horsens Folkeblad, at han så den kvindelige fører hænge ind over rattet, og at han reagerede ved også selv at trække i modsatte vognbane, så de to køretøjer undgik at støde frontalt sammen. I stedet blev det til en kollision langs lastbilens højre side.

Den kvindelige fører, som Horsens Folkeblad har været i kontakt med, men som ikke ønsker sit navn i avisen, husker ikke selv episoden, før bilen holdt stille med udløst airbag, og derfor ønsker hun ikke at kommentere, hvad der skete indtil da.

Men hun oplyser, at ingen fra bilen kom noget alvorligt til, og at de selv kunne stå ud af bilen. De er chokerede, men har det godt efter omstændighederne, siger hun.

Det gælder hende selv, hendes kæreste, samt et barn på godt halvandet år. Parret venter også barn nummer to, og familien er meget lettet og taknemmelig for, at lastbilchaufføren efter alt at dømme reagerede hurtigt.

- Vi er selvfølgelig glade og taknemmelige for hans reaktion og for, at der ikke skete mere, end der gjorde, siger hun.

Både lastbilchaufføren og familien i personbilen slap med skrækken og materielle skader. Arkivfoto: Frank Sig
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce