Annonce
Horsens

Efter tv-afsløringerne: Jeg har sendt flere spørgsmål til vores forvaltning

Michael Nedersøe, Søndermarksvej 12D, Sejet, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens og folketingskandidat i Østjylland
Annonce

Læserbrev: I disse dage bringer Ekstra Bladet nogle små klip fra den TV2-dokumentar, der har har fået fogedforbud mod at blive vist til danskerne. Dette fordi der har været anvendt skjult kamera til optagelserne.

I klippene kan man af flere omgange se misrøgt/overgreb mod den 90-årlige Else, der blandt andet bliver sendt til halloween-fest i sin egen afføring.

Plejepersonalet mente ikke, det kunne betale sig at skifte Elses ble, da hun havde diarre, og derfor klarede man lige “plejen/omsorgen” ved at vikle et par tæpper omkring hende, så det ikke lugtede så kraftigt.

I et andet klip ser man Else hænge i en lift i næsten 10 minutter, og da hun havde store smerter, bad hun gentagne gange personalet om at komme ned at ligge. Dette blev ignoreret, da plejepersonalet lige ville have hende til at presse en ekstra lille pølle ud, for så var de fri for dobbeltarbejde.

Jeg bliver så edderspændt rasende over at se den dårlige behandling, Else får.

Jeg har stor tiltro til, at plejepersonalet i Horsens gør det meget bedre, men jeg har alligevel sendt flere spørgsmål til vores forvaltning, da jeg vil sikre mig, at vi behandler vores ældre borgere med den respekt, de fortjener, og som vi alle betaler til.


Jeg vil sikre mig, at vi behandler vores ældre borgere med den respekt, de fortjener, og som vi alle betaler til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce