Annonce
Horsens

Efter tre måneders forsinkelse: Nu er ny vej åbnet i centrum af Horsens

Med tre måneders forsinkelse er Ribersgade mellem J. Chr. Juliussens Vej og den nordlige del af Ove Jensens Allé åbnet for trafik. Foto: Morten Pape

Tre måneder senere end planlagt kan bilister og cyklister nu endelig køre på strækningen mellem J. Chr. Juliussens Vej og den nordlige del af Ove Jensens Allé.

Horsens: Tidsplanen blev ikke holdt, men nu er Ribersgade i Horsens, den opgraderede tidligere busgade mellem Rådhusparken og Rådhusparkeringen, åbnet for trafik.

Bilister og bløde trafikanter havde fra morgenstunden fredag mulighed for at tage en smutvej fra J. Chr. Juliussens Vej til den nordlige del af Ove Jensens Allé og omvendt.

Ved J. Chr. Juliussens Vej er der opsat lysregulering, og vejen er i forhold til tidligere nu udvidet med en cykelsti.

Vejen skulle efter den oprindelige tidsplan være åbnet i slutningen af juni, men åbningen blev forsinket, blandt andet fordi en pumpestation skulle flyttes, før der kunne lægges asfalt på strækningen.

Vejen er opkaldt efter Hans Olufsen Riber, der var borgmester i Horsens for mere end 400 år siden, fra ca. 1586 til 1611.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Butikstyveri i Lidl udviklede sig til røveri

Leder

Leder: Tag debatten - den er gratis

Er der noget, der kan sætte sindene i kog i Horsens, er det byens udseende. Seneste eksempel er viceborgmester Martin Ravns læserbrev om, at Lilli Gyldenkildes Torv efter hans mening kan blive den næste ghetto i Horsens. Efterfulgt af et læserbrev af Sisse Landert, som græmmes over sin bys udseende. Efterfulgt af to læserbreve fra Andreas Boesen og Susan Gyldenkilde, som forsvarer byggeriet. I avisen og på hsfo.dk har vi gennem flere år dækket både planer, spadestik, beslutninger og kritik tæt og grundigt. Emnet optager vores læsere helt enormt. Det kan vi se både på hsfo.dk og i de kommentarer, vi får til artiklerne via Facebook. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at afdække udviklingen og på fair og ordentlig vis bringe de forskellige synspunkter videre. Nogle af artiklerne bringer vi gratis på hsfo.dk, mens andre kræver, at man har betalt abonnement. Det får vi jævnligt kritik for af læsere, som mener, at når det er en artikel, der interesserer mange, bør den være gratis. Jeg medgiver, at vi selv har et medansvar for den manglende forståelse, fordi medierne i en periode forærede alt indhold væk på digitale platforme. Men i takt med fyringer af journalister og fotografer verden over er der ved at komme en forståelse for, at ordentlig journalistik koster penge at lave og er en vare, der skal betales for. I debatten om byens udseende tog kritikken en ny drejning, da byrådsmedlem Jakob Bille skrev følgende i en kommentar på Facebook: "Folkebladet kunne nu godt have gjort denne artikel tilgængelig for alle. De har jo valgt at gøre alle de kritiske indlæg tilgængelige for alle." Bare så der ikke er nogen tvivl: Læserbreve er altid gratis indhold på hsfo.dk. Uanset om de er for eller imod, hvad et byråd har besluttet. Fælles for det indhold, det kræver et digitalt abonnement at få adgang til, er derimod, at det er unik og selvstændig journalistik. Tendensen på vores og de fleste andre medier er, at flere og flere artikler bliver låst. På hsfo.dk har vi også det princip, at den daglige leder, som du læser her, er betalt indhold - bare ikke lige i dag, hvor alle kan læse med.

Annonce