Annonce
AC Horsens

Efter tre år: Gemmer tilbage på toppen

Jonas Gemmer håber på genvalg til startopstillingen til opgøret mod Brøndby på søndag. Foto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix
Midtbanespilleren greb i den grad chancen mod sin gamle klub FC Midtjylland og ser frem til mere spilletid i AC Horsens.

Horsens: For tre år siden næsten på dato scorede Jonas Gemmer til 3-1 i det 90. minut, da AC Horsens besejrede Vendsyssel i playoff-finalen om at blive oppe i superligaen i sæsonen 2016/2017. På det tidspunkt havde Jonas Gemmer valgt at skifte til Fremad Amager i 1. division.

Da han skrev under på kontrakten, kneb det med spilletiden i AC Horsens, og da han fik bidt sig fast, fangede bordet i forhold til Fremad Amager. Siden har fulgt flere skader, og senest et lejeophold i Kolding, men nu er Jonas Gemmer tilbage i AC Horsens og i Superligaen. Kampen mod FC Midtjylland var første gang, han fik spilletid efter han returnerede til Horsens.

- Det var en fornøjelse og dejligt at spille med fra start, og så var det oven i specielt, fordi det var mod min gamle klub, siger Jonas Gemmer.

Han står noteret for tre kampe for FC Midtjylland i Superligaen, inden han skiftede til AC Horsens første gang.

Og kampen mod FC Midtjylland viste, at Jonas Gemmer er tilbage på det niveau, han viste i de sidste kampe af sæsonen 2016/2017.

- Det giver mig et kæmpe boost, at jeg nu igen kan føle, at jeg er en del af holdet, og det var dejligt at levere på et godt niveau, som for tre år siden, siger Jonas Gemmer.

Kamp om pladserne

Han fik chancen på den centrale midtbane, fordi Ayo Okosun og Bjarke Jacobsen var ude med karantæne til kampen i Herning. På søndag er de til rådighed igen, når AC Horsens i sidste runde af grundspillet skal møde Brøndby.

- Jeg kan ikke gøre andet end at gøre det så svært for Bo Henriksen som muligt at vælge, siger Jonas Gemmer diplomatisk.

Bo Henriksen giver normalt genvalg til et hold, der vinder. Det kostede i sidste sæson Bjarke Jacobsen en længere periode på bænken. Dengang var det Sivert Heltne Nilsen, der greb chancen, da han stod over på grund af karantæne.

I denne sæson har Bjarke Jacobsen dog hørt til AC Horsens' mest markante spillere, ligesom Ayo Okosun har været stærkt spillende, så det bliver svært for Bo Henriksen at bede de to om at sætte sig på bænken.

Jonas Gemmer er under alle omstændigheder ikke bange for at komme til at mangle spilletid.

- Vi har mange kampe på kort tid, så der skal nok blive brug for os alle, siger Jonas Gemmer.

AC Horsens skal tre dage efter kampen mod Brøndby op mod Sønderjyske i semifinalen i pokalturneringen, så der vil den første mulighed for at fordele kræfterne opstå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce