Annonce
Horsens

Efter Sussi og Leo og Tørfisk: Vi er klar igen

Det blev en fest, da Tørfisk fredag gæstede Sattrup Forsamlingshus. Nu overvejer bestyrelsen at lave endnu en stor koncert. Arkivfoto
Bestyrelsen i Sattrup Forsamlingshus har haft succes med at hyre kendte navne. Det må gerne blive gentaget, lyder det fra formanden.

Sattrup: To udsolgte koncerter med henholdsvis Tørfisk og Sussi og Leo har givet folkene bag Sattrup Forsamlingshus blod på tanden.

Nu har bestyrelsen lagt hovederne i blød med henblik på igen at kunne præsentere et stort navn i Sattrup.

Det fortæller Sisse Ferndorf Christensen, der er formand for Sattrup Forsamlingshus.

- Vi har fået flere forespørgsler på, hvad vi vil lave næste gang. Men vi ved det faktisk ikke endnu. Vi har lagt hovederne i blød, for vi synes jo, det er sjovt at lave den her slags lidt større arrangementer. Men man skal også huske at finde en grænse. Det må ikke blive større end det her, men hvis vi får den rigtige idé, så kunne der sagtens komme noget mere. Vi har fået ros for vores arrangement, og Tørfisk roste os og sagde, at de rigtig gerne ville komme og besøge os en anden gang, hvis vi havde lyst, for de havde haft en lige så stor fest som os andre, fortæller formanden.

Det var fredag aften, at Tørfisk spillede i Sattrup, hvor 108 betalende gæster havde en rigtig god aften i selskab med Danmarks Ældste Boyband.

Det er anden gang, at bestyrelsen i forsamlingshuset har taget chancen og har hyret et musikalsk topnavn. Sidste år var det Sussi og Leo, der spillede for fuldt hus.

- Vi har begge gange kunnet konstatere, at det er gået tjept med at få solgt billetterne. Det er vigtigt, at vi får udsolgt til sådan et arrangement, for at det kan løbe rundt, siger Sisse Ferndorf Christensen.

Annonce
Vi har lagt hovederne i blød, for vi synes jo det er sjovt at lave den her slags lidt større arrangementer.

Sisse Ferndorf Christensen, formand

Forventer overskud

Formanden forventer, at fredagens koncert vil give et overskud.

- Vi har ikke fået det gjort helt op endnu. Det arrangeres jo med frivillig arbejdskraft, så alt, hvad der er af overskud, går til vedligehold af huset. Forsamlingshuset er over 100 år gammelt, så det trænger til, at der bliver lavet noget ved det, og det skal vi også have skaffet penge til. Sådan nogle arrangementer er med til at skaffe opmærksomhed om huset. Vi kunne mærke, at da vi havde haft Sussi og Leo, var der en øget interesse for leje af huset, siger hun.

Der er ikke fastsat noget tidspunkt for, hvornår en eventuel næste koncert finder sted i Sattrup Forsamlingshus.

- Nu handler det først om at finde det rigtige navn, siger Sisse Ferndorf Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce