Annonce
Erhverv

Efter Sunset Boulevard og Elgigantens farvel: Vi har nye lejere på vej

Sådan så det ud, da Sunset Boulevard åbnede i Horsens i 2009. I sommeren 2020 flytter restauranten fra Horsens Centret til Lilli Gyldenkildes Torv. Arkivfoto
Sunset Boulevard og Elgiganten rykker ud af Horsens Centret på Grønlandsvej, men hvem afløser dem? Cobo-direktør Henning Jensen arbejder på sagen og håber på "godt nyt" om en-to måneder.
Annonce

Horsens: - Sunsets Boulevards flytning er ikke ny viden for os. Vi arbejder med at få nye lejere ind og kan forhåbentlig melde noget godt ud i løbet af en-to måneder.

Henning Jensen, direktør i ejendomsselskabet Cobo A/S, som har base i Levysgade i Horsens, vågnede ikke op til et chok tirsdag morgen, da nyheden om Sunset Boulevards flytning fra Horsens Centret til Lilli Gyldenkildes Torv nåede offentligheden.

Fast food-restauranten har annonceret åbning i nye lokaler i sommeren 2020. Det samme har Elgiganten, som allerede i november sidste år meldte flytningen fra Horsens Centret ud. Derfor har de cirka trekvart år tilbage som lejere i Horsens Centret, hvor de har været med fra start for cirka 10 år siden.

Cobo A/S ejer bygningerne på Grønlandsvej 1-3, der også rummer Horsens Sundhedshus inklusive Svane Apotek i stueplan, Lidl, Sparekassen Kronjylland og Vestjysk Bank. Dertil kommer et betragteligt antal parkeringspladser i tre plan.

Henning Jensen vil ikke nærmere ind på, hvem der skal ind i centeret.

- Det bliver stadig detailhandel eller restaurant, men det tager mere end bare fem minutter at få på plads, siger direktøren.

Det er stadig et attraktivt sted, et pulserende handelsområde. Vi er nabo til Bilka og Løvbjergcentret, der kommer rigtig mange mennesker hver dag - også i sundhedshuset - og vi har fine parkeringsmuligheder.

Henning Jensen, direktør i Cobo A/S

Annonce

- Et attraktivt område

Sunset Boulevard kan blive erstattet af en anden restaurant, men det er ikke et must - også selv om der er ekstra arbejde ved at omdanne restaurantfaciliteter til noget andet. Det skræmmer ikke ejerne:

- Hos Elgiganten er der til gengæld mange strømstik. Sådan er det, siger Henning Jensen.

Endvidere lyder det, at der kan blive tale om flere forskellige lejere på de cirka 3000 kvadratmeter, Elgiganten lejer i dag. For 10 år siden - ved åbningen - var det elektronikkædens største butik i Jylland.

- Det er stadig et attraktivt sted, et pulserende handelsområde. Vi er nabo til Bilka og Løvbjergcentret, der kommer rigtig mange mennesker hver dag - også i sundhedshuset - og vi har fine parkeringsmuligheder, siger Henning Jensen om beliggenheden.

Annonce

Mange flytter - få er nye i Horsens

Mange eksisterende butikker i Horsens finder i øjeblikket nye lokaler, mens der kommer knap så mange nye til.

Den udfordring ønsker Cobo-direktøren ikke at kommentere for nuværende.

Status på den nærliggende Lilli Gyldenkildes Plads er lige nu, at Netto og Aldi rykker ind i nye dagligvarebutikker, mens Sunset Boulevard og KFC bliver to af de fire restauranter, der åbner på arealet.

Elgiganten bliver én af fire såkaldte boksbutikker. De tre øvrige er der ikke sat navn på endnu - i hvert fald ikke offentligt.

Horsens Centret

Horsens Centret, der har cirka 10 år på bagen, har hjemme på Grønlandsvej 1-3 og er i alt på cirka 27.500 kvadratmeter, oplyser Henning Jensen, direktør i ejendomsselskabet Cobo A/S.

Blok 1 med blandt andet to banker og Sunset Boulevard i stueplan er på knap 10.000 kvadratmeter.

Blok 2 med Lidl og Elgiganten i vej-niveau er på cirka 14.700 kvadratmeter, hvoraf 8900 kvadratmeter er parkering. Dertil kommer i omegnen af 3000 kvadratmeter parkering i den fri luft - på taget af blok 2.

Horsens Sundhedshus er en stor del af centret og spreder sig over cirka 8500 kvadratmeter i de to blokke.

Sundhedshuset er bortset fra to meget små lejemål fuldt udlejet og huser praktiserende læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, tandlæger, smerteklinik, fitnesscenter med videre.

Desuden har Svane Apotek i stueplan har været del af centret fra start.

Cobo-direktør Henning Jensen håber at kunne offentliggøre nye lejere i Horsens Centret inden for en måned eller to. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Annonce