Annonce
Horsens

Efter succes med Sussi & Leo: Forsamlingshus satser igen stort

Tørfisk giver koncert i Sattrup Forsamlingshus. Arkivfoto
Bestyrelsen i Sattrup Forsamlingshus har lavet aftale med Tørfisk. Koncerten finder sted til oktober.

Sattrup: Det populære folkemusikorkester Tørfisk kommer til Sattrup Forsamlingshus.

Forsamlingshusets bestyrelse har valgt igen at lave en aftale med et stort navn, efter at en tilsvarende satsning sidste år med Sussi og Leo blev en succes.

- Aftalen med Tørfisk er på plads, og i løbet af kort tid har vi nærmere oplysninger om tider og priser. Men det ligger fast, at koncerten finder sted 4. oktober, fortæller Sisse Ferndorf Christensen, der er formand for Sattrup Forsamlingshus.

Baggrunden for de store koncerter i den lille landsby uden for Østbirk er, at der tidligere manglede tilslutning til arrangementerne i forsamlingshuset.

I stedet for helt at opgive arrangementerne valgte bestyrelsen at opgradere ved at engagere Sussi og Leo.

- Billetterne var udsolgt efter kun at have været til salg i 40 minutter, og derfor tror vi også på, at vi kan få udsolgt til Tørfisk. Tørfisk er jo meget populær, og det er lidt en anden type arrangement i forhold til Sussi og Leo, så vi var sådan lidt tøvende, da vi skulle vurdere, om det kunne lade sig gøre - men vi satser. Vi tror, vi har klientellet til det. Vi skal havde udsolgt, for at det kan løbe rundt. Hvis vi skal tjene noget til forsamlingshuset, bliver det på salg af drikkevarer, fortæller formanden.

Annonce
Billetterne var udsolgt efter kun at have været til salg i 40 minutter, og derfor tror vi også på, at vi kan få udsolgt til Tørfisk.

Sissa Ferndorf-Christensen, formand

108 billetter

Der bliver sat 108 billetter til salg til koncerten.

- Der er lidt flere pladser end til Sussi og Leo, hvor vi også havde et dansegulv. Det har vi ikke denne gang, hvor der nok mere bliver fest ved bordene, siger Sisse Ferndorf Christensen.

Nærmere oplysninger om koncert og billetsalg kan man læse om på forsamlingshusets hjemmeside, forsamlingshus.sattruplandsbyen.dk, og i forsamlingshusets Facebook-gruppe.

- I løbet af en til to uger har vi de sidste detaljer på plads. Vi regner med, at billetterne bliver sat til salg søndag 5. maj, siger formanden.

Billetsalget til Sussi og Leo fandt udelukkende sted via telefon.

- Men denne gang vil vi være i forsamlingshuset 5. maj. Så kan folk vælge, om de vil købe dem på telefon eller i forsamlingshuset, siger Sisse Ferndorf Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

112

Flere byggepladser udsat for tyverier

Annonce