Annonce
AC Horsens

Efter Pusics farvel: Irritation i AC over at have spildt tiden

Martin Pusic nåede blot at spille et kvarter for AC Horsens. Han har allerede forladt klubben igen, og nu leder AC Horsens efter en ny angriber. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Bo Henriksen vil ikke udtale sig om betingelserne for, at Martin Pusic har fået ophævet sin kontrakt med AC Horsens efter fire dage i klubben.

Horsens: Det nytter ikke noget at holde på en spiller, der ikke ønsker at være her, og vi skal nok finde en anden, men vi har jo brugt en masse ressourcer på at få aftalen med martin Pusic på plads, og det er selvfølgelig irriterende lige nu.

AC Horsens' manager Bo Henriksen har prøvet meget i sin karriere som spiller og træner, men Martin Pusic fik alligevel bragt Bo Henriksen ud i ukendt land, da han efter fire dage på Langmarksvej bad om at få ophævet den to-årige kontrakt, som han netop havde skrevet under på.

- Det har jeg godt nok aldrig prøvet før, men Martin Pusic kunne ikke se sig selv spille i AC Horsens, siger Bo Henriksen.

Når han henter nye spillere til AC Horsens, er han kendt for at være ekstremt grundig i forhold til at komme ind på mennesket bag fodboldspilleren. Vedkommende skal passe ind i kulturen og de værdier, som kendetegner AC Horsens.

- Jeg har været vanvittig grundig. Jeg har nok talt med Martin Pusic 15-20 gange i telefonen, og da han kom til Horsens med sin kone, havde vi en samtale på tre timer, hvor jeg forklarede om, hvordan vi ser på tingene, og hvordan vi gør, og hvad vi forventer af hinanden. Uden at vide det, kan det jo være, at han efter den samtale har reflekteret så meget over tingene, at han har fortrudt, så han i tirsdags kom og sagde, at han ikke kunne se sig selv i Horsens, siger Bo Henriksen.

- Jeg sætter pris på, at han er ærlig, for jeg vil heller ikke have en spiller her i to sæsoner, som ikke ønsker at være her, men jeg blev altså overrasket, siger AC-manageren.

Har Martin Pusic fundet en ny klub?

- Det aner jeg ikke noget om. Vi har ophævet hans kontrakt, og betingelserne vil jeg ikke komme ind på, siger Bo Henriksen.

- Betyder det, at I får en kompensation, når han finder en ny klub?

- Det vil jeg ikke komme ind på, siger Bo Henriksen.

Annonce

Ny jagt på en angriber

Den bratte afsked med Martin Pusic betyder, at AC Horsens er slået tilbage til start i jagten på afløseren for sidste sæsons topscorer Kjartan Finnbogason.

- Vi troede Pusic var løsningen, men vinduet er åbnet i over en måned endnu, siger Bo Henriksen.

Han mangler stadig tre spillere, der vil bejle kraftigt til en plads i startopstillingen.

- Vi har en fin startopstilling og nogle dygtige indskiftere, men der skal mere til. Vi er bare kræsne, siger Bo Henriksen, der i øjeblikket ikke har den store konkurrence om pladserne i startopstillingen, fordi den i forvejen smalle trup har spillere som Mathias Nielsen og Lasse Kryger ude med skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce