Annonce
Horsens

Efter overfald ved Lunden: 22-årig fortsat i overhængende livsfare

Den 22-årige mand, der lørdag blev overfaldet ved Lunden, er i overhængende livsfare. Politiet hører gerne fra vidner.

Opdateret 22. april kl. 07.10: Mandag morgen oplyser Sydøstjyllands Politi til avisen, at den 22-åriges tilstand er uændret, og at han derved fortsat er i livsfare. Politiet hører stadig gerne fra vidner, der kan ligge inde med oplysninger i sagen.

En 22-årig mand blev lørdag slået og sparket, så han blev bevidstløs. Han blev lørdag overført til Aarhus Universitetshospital i Skejby med livsfarlige kvæstelser efter overfaldet, der skete ved Lunden i Horsens.

Ved Lunden blev den 22-årige mand overfaldet af to personer, blev udsat for slag og spark og fik i den forbindelse alvorlige skader.

Søndag formiddag er meldingen fra Sydøstjyllands Politi, at den 22-årige mand er i overhængende livsfare.

- Overfaldet er tilsyneladende umotiveret, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jeppe Thranum, søndag formiddag.

Den 22-årige mand har siden overfaldet været bevidstløs, og politiet har derfor ikke kunnet afhøre ham.

Efter overfaldet lød meldingen fra politiet, at det ifølge vidner skulle være to mænd, der overfaldt den 22-årige, og at de to unge mænd stak af fra stedet. Beskrivelserne af de to mænd har efterfølgende givet politiet adskillige henvendelder fra vidner.

- Der er kommet en del tip og flere vidner, der har henvendt sig, og det har vi arbejdet videre med i løbet af natten, siger vagtchefen.

Efter overfaldet afspærrede politiet desuden gerningsstedet - et hjørne ved Lunden ud mod Carolinelundsvej. Det har været afspærret hele natten til søndag og er søndag fortsat afspærret og bevogtet af politihjemmeværnet, så teknikere kunne undersøge gerningsstedet, når det blev lyst.

- Teknikere arbejder i øjeblikket på stedet, siger vagtchef Jeppe Thranum.

Der er i skrivende stund endnu ingen sigtede i sagen, og Sydøstjyllands Politi hører gerne fra vidner, der har oplysninger i sagen.

De to formodede gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, 180 centimeter høj, 18 år, tynd, mellemblond hår og iført sort tøj.

B: Dansk mand, 18-19 år, 185 centimeter høj, tynd, mørkt kort hår, bar sort kasket og iført sort tøj.

Henvendelser til politiet kan ske på telefon 114.

Den 22-årige mands pårørende er underrettet.

I videoen her ses politiets kriminalteknikere i gang med at undersøge gerningsstedet søndag eftermiddag.

Den 22-årige mand, der lørdag blev overfaldet i Lunden, er søndag i overhængende livsfare. Foto: Camilla Wilhardt Boesen
Søndag formiddag er et hjørne af Lunden fortsat afspærret, efter et voldeligt overfald. Teknikere arbejder på stedet. Foto: Camilla Wilhardt Boesen
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce