Annonce
Brædstrup

Efter ny købmandsbutik: Boligudlejer klar til at bygge rækkehuse

GS Boligudlejning, der ejes af Christian Skifter (t.v.) og Hans Jørn Gregersen, er klar til at opføre nye boliger i Nim. Arkivfoto: Michael Svenningsen
GS Boligudlejning i Daugård er parat til at opføre nye rækkehuse i Nim bag byens nye købmandsbutik.
Annonce

Nim: Da Nim sidste år kunne åbne sin nye købmandsbutik "Min Købmand", som byens borgere havde købt anparter for 2,7 mio. kroner i, var det også med håbet om, at butikken kunne skabe vækst og udvikling i byen.

Nu kommer muligvis det første afkast af borgernes investering, da GS Boligudlejning i Daugård er parat til at opføre 10 nye dobbelthuse på marken bag den nye købmandsbutik.

Således melder indehaveren af GS Boligudlejning, Christian Skifter, at han er i forhandling om at købe 5000-6000 kvm jord af Nim præstegård bag ved butikken, og han forventer at få en tilbagemelding i april.

- Det er jo kirkens jord, så det er ikke noget, der er forhandlet på plads over en nat. Vi vil gerne prøve boligmarkedet i Nim af med 10 dobbelthuse, og bliver det så en succes, kan det godt være, at vi bygger 10 mere, siger Christian Skifter.

Vi vil gerne prøve boligmarkedet i Nim af med 10 dobbelthuse, og bliver det så en succes, kan det godt være, at vi bygger 10 mere.

Jens Christian Skifter, indehaver af GS Boligudlejning

Annonce

Bygger i de små byer

GS Boligudlejning udlejer blandt andet boliger i Lindved, Daugård og Korning, og udlejningsfirmaet har gode erfaringer med at opføre udlejningsboliger i de små landsbysamfund.

I Nim planlægger GS Boligudlejning at opføre dobbelthuse på cirka 100 kvadratmeter med tre værelser, så der både er plads til ældre, der ønsker at slippe for et stort hus og have, samt den unge børnefamilie.

- Det bliver nogle supersmarte og praktiske huse, som er lavenergi og har en carport til. De er også meget handicapvenlige, og boligerne er meget populære, fordi man stadig har oplevelsen af at bo i egen bolig. Nu skal det hele igennem de formelle instanser, men vi er også i dialog med Horsens Kommune, og den er meget positiv, siger Christian Skifter.

Annonce

Godt for Nim

Formanden for Nim Fællesråd og for Nim Butikstorv ApS, Jens Pedersen, glæder sig over, at der muligvis er nye boliger på vej i Nim. Netop det har fællesrådet arbejdet på i længere tid, og målet med købmanden var også at skabe udvikling i byen.

- Det er lige det, Nim har brug for. Jeg håber, at præstegårdsudvalget og menighedsrådet er positiv stemt for at sælge jorden til ham. Det vil betyde, at de ældre, vi har, som gerne vil flytte i noget mindre og gerne vil leje i stedet for at eje, har mulighed for at blive boende i Nim. Samtidig bliver deres huse ledige til nogle børnefamilier, så der både bliver kunder til skolen og til købmanden, siger Jens Pedersen.

Indehaveren af GS Boligudlejning, Christian Skifter, understreger, at det endnu er for tidligt at sige, hvornår spaden kan gå i jorden til projektet, men personligt håber han til efteråret.

Om GS Boligudlejning

GS Boligudlejning ejes af Christian Skifter og Hans Jørn Gregersen.

Boligudlejningsfirmaet har bopæl ved Daugård og har eksisteret siden 2003.

Firmaet har udlejningsboliger i Uldum, Daugård, Lindved, Kragelund, Øster Snede, Egtved, Brejning og Strib.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce