Annonce
Odder

Efter koncertfattig sommer: Odder Garden spiller igen

Odder Garden kan nu endelig få lov til at spille for borgerne i Odder. Privatfoto
Odder er normalt indhyldet i musik fra Odder Garden i sommermånederne. Men sådan har det ikke været i år. Heldigvis kommer der nu et plaster på såret.
Annonce

Odder: Under normale omstændigheder ville tonerne fra Odder Garden traditionen tro have skabt liv og musik i og omkring Odder. Men i år er alting lidt anderledes. For Covid-19 har også ramt Odder Garden, som først kom i gang med at spille igen kort inden sommerferien.

Men nu er der håb for de musikglade i Odder og omegn. På søndag spiller Odder Garden nemlig tre forskellige steder i Odder. Der spilles på Østergade, Bronzealdervej og et sidste hemmeligt sted som afsløres på dagen.

Første koncert er klokken 13.30.Nu er vi klar til at spille koncert med afstand, sprit og alt det, der ellers hører med.

Line Krogager Andersen, Odder Garden


Medlem af Odder Gardens bestyrelse, Line Krogager Andersen, er glad for, at garden endelig kan få lov til at spille igen.

- Vi er super glade for at få lov til at spille igen. Det har krævet lidt ekstra at overholde restriktionerne, men det er gået godt. Nu er vi klar til at spille koncert med afstand, sprit og alt det, der ellers hører med. Vi glæder os bare helt vildt, siger Line Krogager Andersen.

Heldigvis har Covid-19 pandemien ikke kostet medlemmer hos garden. Her ligger man stadigvæk omkring de 25 gardere, som man var på, inden Danmark lukkede ned.

Har man lyst til at vide mere om garderne, vil der efter koncerterne være mulighed for at snakke med garderne og se deres uniformer og instrumenter.

Har man lyst til at vide mere om arrangementet 23. august, så man læse mere på Odder Gardens facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
HH Elite

Danskerne overraskede alt og alle

Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce