Annonce
Østjylland

Efter hasarderet kørsel på Aarhus Ø: Sigtelser på stribe på vej

Politiet har fundet frem til fire af de bilister, der den seneste tid har kørt hasarderet på Aarhus Ø.

AARHUS: I slutningen af maj henvendte flere læsere sig til både Østjyllands Politi og Århus Stiftstidende om store problemer med bilister, der havde lavet vejene på Aarhus Ø til deres egen racerbane. Nu kan politiet så melde om fire bilister, der kan se frem til en sigtelse i nærmeste fremtid. Det fortæller politikommissær Lars Bisgaard fra Østjyllands Politi.

- Borgerne i området har hjulpet os ved at sende film og billeder af køretøjerne, som vi har kontaktet ejerne af, fortæller han.

Også sidste år var der problemer af samme slags i området. Der er dog ikke tale om de samme gerningsmænd som sidst, fortæller politikommissæren. De fire kan dog også efter al sandsynlighed se frem til sigtelser for hærværk, siger Lars Bisgaard.

- Spærrefladerne er jo blevet ødelagt og skal genoprettes, så det kommer der også nogle sigtelser på, siger han.

I weekenden var Østjyllands Politis færdselsbetjente også ude at måle fart ved Aarhus Ø. I løbet af knap fire timer blev 20 bilister målt til at køre for stærkt – 6 af dem kan se frem til et klip i kørekortet.

For at komme problemerne til livs, vil politiet fortsat have ekstra fokus på Aarhus Ø, ligesom der er blevet lavet flere tiltag i form af for eksempel store blomsterkummer, som skal hjælpe til at farten i området bliver sænket.

Kommunen har sat blomsterkummer op for at forhindre den hasarderede kørsel. Foto: Axel Schütt
Det er blandt andet billeder som disse, der har hjulpet politiet med at finde frem til bilisterne. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce