Annonce
Østjylland

Efter hærværk mod Jens Stages lejlighed: 24-årig skal forblive i fængsel

Brand i Eckersbergsgade i Aarhus natten til søndag den 14. juli 2019. Fodboldspilleren Jens Stages skifte fra AGF til FC København tidligere i juli er ikke blevet taget lige godt imod af alle. I weekenden blev Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse. Det oplyser AGF og FC København på klubbernes hjemmesider. En genstand blev kastet ind gennem en rude, og efterfølgende opstod der en mindre brandskade i lejligheden, skriver AGF. (Foto: presse-fotos.dk/Scanpix 2019)
Politiet leder fortsat efter en medgerningsmand i sagen.
Annonce

AARHUS: Den 24-årige mand, der 17. juli blev varetægtsfængslet sigtet for at have kastet en røgbombe og en brosten ind i fodboldspiller Jens Stages lejlighed i Aarhus, har fået forlænget sin varetægtsfængsling.

Det oplyser TV2 Østjylland.

Han blev i første omgang varetægtsfængslet i 14 dage ved et grundlovsforhør 17. juli, men i et nyt grundlovsforhør onsdag i sidste uge, blev fængslingen forlænget frem til 28. august.

- Det er den, fordi sagen stadig er under efterforskning, og fordi vi fortsat mener, at der er en begrundet mistanke mod manden, siger kommunikationsmedarbejder Janni Lundager fra Østjyllands Politi til TV2 Østjylland.

Hun fortæller til TV-stationen, at politiet fortsat leder efter en medgerningsmand i sagen.

Annonce

Brosten og en røgbombe

Sigtelserne lyder på ildspåsættelse af lejligheden, hvor den 24-årige - sammen med den endnu ukendte medgerningsmand - skulle have kastet en brosten og en røgbombe gennem vinduet.

Episoden betød, at de to personer i lejligheden havde været nødt til at flygte ud gennem et andet vindue.

Derudover var der to sigtelser for trusler, fordi den 24-årige skulle have skrevet til Jens Stage via Facebook, at "du kan aldrig være i Aarhus igen, Judas-svin" eller lignende, ligesom der på kasteskytset havde stået noget i retningen af "Judas-svin straffes i Aarhus."

Truslerne erkendte den 24-årige, ligesom han erkendte at have kastet noget igennem vinduet til lejligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Sport

HH Elite smed sejren væk i Randers

Annonce