Annonce
Erhverv

Efter flere år med underskud: Superbrugsen i Hørning overtager lokalt supermarked

Jesper Rogersen har tidligere været uddeler i Hovedgård. Han har i nogle år været i Malling, men nu vender han tilbage. Arkivfoto

Det bliver et par velkendte ansigter, der fremover skal drive Superbrugsen i Hovedgård. To af brugsens tidligere uddelere skal få butikken på ret køl.

Hovedgård: Fra årsskiftet har Superbrugsen i Hørning overtaget Superbrugsen i Hovedgård.

Superbrugsen i Hovedgård har skrantet de seneste år, men nu er det et par velkendte ansigter, der står i spidsen for byens brugsforening

- Jeg har ansat Jesper Rogersen som ny uddeler og daglig leder i Hovedgård. Han får fremadrettet det fulde ansvar for at drive Superbrugsen i Hovedgård, hvor han tidligere har været uddeler. Butikken har ikke gået så godt under Coop. Vi overtager en butik, der har givet et stort underskud de seneste tre år. Det skal vi have rettet op på, siger uddeler ved den selvstændige Superbrugsen i Hørning, Jens F. Grøftehauge.

Grøftehauge har selv en fortid i Hovedgård.

- Jeg gør det her af flere grunde. Jeg har selv været uddeler i Hovedgård før Jesper Rogersen. Jeg har tidligere boet og bygget hus i Hovedgård. Jeg kender byen, og jeg tror på, at man kan drive et supermarked i en by som Hovedgård. Det vil være synd for byen, hvis der ikke er et supermarked. Det gør noget for byen og for byens foreninger og for huspriserne, siger Jens F. Grøftehauge.

Han vurderer med sit kendskab til Hovedgård, at der er grundlag for at drive et supermarked i Hovedgård.

- I mine øjne har butikken været dårligt drevet og det er nok også grunden til, at nogen måske har fravalgt den som deres foretrukne indkøbssted. Vi driver vores forretning her i Hørning med et stort engagement i lokalsamfundet. Jeg tror på, at vi kan gøre det samme i Hovedgård, siger Jens F. Grøftehauge.

Annonce

Jeg har selv været uddeler i Hovedgård før Jesper Rogersen. Jeg har tidligere boet og bygget hus i Hovedgård. Jeg kender byen, og jeg tror på, at man kan drive et supermarked i en by som Hovedgård.

Jens F. Grøftehauge, uddeler

Superbrugsen

Brugsforeningerne i Danmark er enten ejet af Coop eller de er selvstændige.Superbrugsen i Hovedgård har hidtil været ejet af Coop.

Superbrugsen i Hørning er en selvstændig Superbrugs.

Brugsen i Hovedgård er blevet opkøbt af brugsen i Hørning.

Det er kun tre år siden, at Superbrugsen i Hovedgård blev moderniseret for at to-cifret millionbeløb. Arkivfoto

Kundernes butik

I første omgang er det butikkens udbud af varer, der skal være fokus på.

- Helt basalt så skal vi have nogle varer på hylderne. Og så vil vi gå ind og kigge på, hvordan vi driver vores grøntafdeling og vores slagterafdeling. Hvis vi f.eks kigger på vores slagterafdeling, så skal vi have en helt anden profil. Når man kommer til weekenden, og man skal bruge en steg eller et par gode bøffer, så skal man vide, at det kan man købe i Hovedgård, og det skal ligge der hver gang. Vi skal også have en høj kvalitet på frugt og grønt, og vi skal også have gjort noget ved vinafdelingen, fortæller Jens F. Grøftehauge.

Superbrugsen i Hovedgård blev moderniseret for et tocifret millionbeløb for tre år siden.

- Det er en superflot butik, vi har i Hovedgård. Vi tror, vi kan få lokalbefolkningen til at bakke op om det. Som selvstændig skal jeg referere til medlemmerne. Jeg skal ikke referere til et hovedkontor hos Coop. De penge, som jeg tjener, skal på en eller anden måde bruges i lokalsamfundet eller bruges til, at vi hele tiden har en moderne butik. Overskuddet skal komme kunderne til glæde. Det kan også være i form af sponsorater i idrætsforeningerne, ved byfester osv., siger uddeler Jens F. Grøftehauge.

Det er planen, at Jesper Rogersen vil indkalde til at borgermøde i Hovedgård sidst på måneden.

- Vi vil gerne fortælle, at det er kundernes egen butik, men den er der kun, hvis man støtter op om den. Vi skal jo også have økonomi i det, for ellers er der ikke en butik om to år, siger Jens F. Grøftehauge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce