Annonce
Horsens

Efter festen: Frygten for jordens undergang

Kirsten Holm Nielsen (til venstre) og Lisbeth Bachmann ved deres værk med genstande fra stranden. Foto: Flemming Krogh
26 kunsthåndværkere udstiller 21 værker i Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus.

AARHUS: Kunstnere er hele tiden på vej i deres søgen efter et nyt værk, nye ideer og materialer. Tanker, benspænd og inspiration er noget af det, der er med på vejen.

På en udstilling, der lige nu kan opleves i Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus, er 21 værker resultatet af 26 kunstneres tanker om processen undervejs.

Alle værker har en base, som er en cirkel med en diameter på 130 centimeter. Inden for den er værket placeret. Det kan ligge på arealet, men det kan også vokse i højden, og det gør en del af dem.

Annonce

To legatophold

Århusianerne Kirsten Holm Nielsen og Lisbeth Bachmann er to af kunstnerne. De har benyttet to legatophold på Klitgården i Skagen til at finde genstande på strandene i området og ophængt dem i fiskesnøre. Der er også brændte modellerede sten af porcelæn og blåler på bund af sand, og så er der lyd: mågernes skrig.


Den skal ses som menneskets frygt for jordens undergang.

Kirsten Holm Nielsen og Lisbeth Bachmann


De kalder den surrealistiske skulptur "Post festum", efter festen.

- Den skal ses som menneskets frygt for jordens undergang, der plager mennesker mere nu end tidligere, siger de.

Alle udstillerne er kunsthåndværkere og designere, og udstillingen har tidligere været vist i Holstebro. Coronaen har forsinket dens rejse til Aarhus, men nu er den her indtil 30. oktober.

Lene Thomasen retter detaljer på sit værk "Formare". Foto: Flemming Krogh

Udstillingen

"On the Road - processens væsen". Den Rå Hal, Godsbanen, Skovgårdsgade, Aarhus. 26 kunsthåndværkere og designere udstiller. Kan ses til 30. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce