Annonce
Hedensted

Efter et halvt års venten: Nu sættes dagpasningsrokade i gang.

En større rokade giver inden længe Børnehuset Tippen i Løsning mulighed for at udvide med 10 vuggestuepladser. Arkivfoto
Minigrupper sammenlægges og stordagpleje fra Hedensted skal flytte i pavillon i Stjernevejskvarteret for at skabe rum til 10 nye vuggestuepladser i Løsning.

Hedensted: Et større puslespil i forhold til dagpasning i Hedensted-Løsning-området er nu ved at falde på plads. Politikerne i udvalget for Læring har nemlig netop besluttet at opstille en pavillon på en kommunal ejet grund ved siden af børnehaven Stjerneskuddet på Stjernegårdsvej.

I pavillonen skal børn og personale i Stordagplejen Hurlumhejhuset fremover have til huse og derved sættes der gang i en tretrins-raket, hvor de to minigrupper for børn med specielle behov kan samles på Lunavej, og der i børnehaven Tippen i Løsning, skabes plads til at oprette 10 nye vuggestuepladser.

- Vi løser flere ting ved at sætte gang i rokaden. Først og fremmest får vi flere vuggestuepladser i Løsning, hvor der er stort pres på lige nu, men vi får også samlet vores to special-børnegrupper og får stordagplejen ud i et selvstændigt lokale, lyder det fra udvalgsformand Ole Vind (V).

Tre-årig løsning

Han har sammen med det øvrige udvalg valgt i første omgang at leje pavillonen til stordagplejen i tre år. Hvad der derefter skal ske, tør Ole Vind ikke sige noget om.

- For at være helt ærlige, så er vi ikke helt sikre på, hvordan vi skal imødekomme pasningsbehovet i området på længere sigt. Det handler blandt andet om, hvordan hele Stjernevejskvarteret udvikler sig. Det ved vi ikke endnu, og derfor køber vi os lidt tid med den her løsning, forklarer Ole Vind.

Hvornår den nye pavillon til stordagplejen står klar, og tretrins-raketten kan skydes af er endnu uvist, men udvalgsformanden håber, at det kan gøres forholdvist hurtigt.

- Der er i hvert fald sat gang i processen nu, men tingene skal selvfølgelig gå sin gang, og vi skal selvfølgelig også sørge for at alle forældre og børn er trygge i processen, lyder det fra Ole Vind.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Gps afslørede 24-årig løbehjulstyv

Annonce