Annonce
Hedensted

Efter anlæg af badesø og beachvolleybaner på BGI: Nu gælder det tre baner til ny sportsdille

Hen over sommeren blev der anlagt nye p-pladser og en badesø på BGI. Nu er gravemaskinerne i gang et nyt sted på efterskolen. Denne gang drejer det sig om anlæg af padelbaner. Privatfoto
Den lokale efterskole har fået flere nye faciliteter i årets løb. Nu er endnu et projekt kommet fra land.
Annonce

Bjerre: På BGI Akademiet er året ikke druknet i coronarestriktioner.

Efterskolen benyttede sommeren til at gennemføre flere anlægsprojekter og har nu taget efteråret i brug til et nyt.

Det drejer sig om etablering af tre baner til den nye sportsdille padel. Græsplænen foran efterskolens springcenter afgiver plads til dem.

- Vi vil have banerne ud, hvor de kan ses, for vi vil gerne åbne op og vise livet på BGI frem. siger leder Helle Vestergaard.

Annonce

Et sikkert hit

Padel er en squash- og tennislignende sport. Den skyder op flere og flere steder. På BGI tænker man, at den kan bruges som et nyt element i undervisningen på de enkelte idrætslinjer samt som en god fritidsaktivitet.

- Jeg er sikker på, vi får ret høj belægning på banerne, siger Helle Vestergaard.

Kan andre end eleverne bruge dem?

- Det går vi med overvejelser om. Der foregår også udlejning af vores øvrige faciliterer. Det bliver ikke under coronatiden, men under mere normale omstændigheder. Jeg tænker, vi lige skal have etableret et udlejningssystem, og at det så bliver muligt at leje dem på aftener mellem klokken 17 og 19, svarer Helle Vestergaard.

Annonce

Flere nye faciliteter

Efterskolen sigter efter at indvie padelbanerne i februar.

Projektet er det sidste i løbet af et år, der også har budt på anlæg af fire beachvolleybaner, et mindfulnessområde, en badesø samt hele 500 nye parkeringspladser med indkørsel fra Gramvej og udkørsel på Bjerrevej.


Jeg er sikker på, vi får ret høj belægning på banerne.

Helle Vestergaard, leder, BGI Akademiet


I efteråret er der brugt krudt på at anlægge en blomstereng og plante træer. Alt sammen er sket på det braklagte areal Bjerre Mark.

Blomsterne og planterne er en del af efterskolens ambitiøse og store projekt Bio Gym Innovation. Det skal koble idræt og naturfag sammen og får hjemme i et nyt byggeri på 9000 kvm til omkring 100. mio. kr.

Projektet er stadig under udvikling.

- Vi er ved at danne os et overblik over økonomien. Det næste halve år får vi konturerne af, hvor vi helt præcis ender henne, siger Helle Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce