Annonce
Odder

Efter alvorlig ulykke ved cykelløb: Børn og unge blev tilbudt psykologhjælp

Den tragiske ulykke skete på Ballevej lige udenfor byskiltet. Foto: Søren E. Alwan
Tour de Himmelfart blev sat på standby indtil klokken 16 fredag.
Annonce

Odder: En 18-årig ung mand blev fredag morgen alvorligt kvæstet, da han deltog i en enkeltstart i det årlige cykelløb Tour De Himmelfart for børn og unge.

Ulykken skete ifølge Jakob Christiansen, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, klokken 9.42, da den unge mand blev påkørt af en 27-årig kvindelig bilist, som af endnu uforklarlige årsager var kommet forbi afspærringerne og derfor kørte frontalt ind i den unge mand. Hans tilstand var ifølge Ritzau sidst på eftermiddagen fredag kritisk men stabil.

Omkring 750 børn og unge fra hele Europa har siden torsdag deltaget i Tour De Himmelfart, som er et af Europas største cykelløb for børn og unge på 9-18 år. På Tour de Himmelfarts Twitter-profil meddeltes det fredag eftermiddag, at børn og unge ville blive tilbudt psykologhjælp af arrangøren Odder Cykel Klub fredag aften, hvis de havde behov for det.

Fredag klokken 15 skrev Østjyllands Politi desuden på Twitter:

- Vi er i gang med efterforskningen af ulykken, ligesom en bilinspektør undersøger forholdene nærmere. Vi kan ikke oplyse yderligere om sagen i dag.

På grund af påkørslen blev resten af 3. etape af Tour de Himmelfart aflyst fredag, hvorfor alle cykelryttere holdt sig i ro indtil klokken 16, da 4. etape blev afviklet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Så er det nu, det gælder

Annonce