Annonce
Horsens

Efter afblæsning i Horsens: 12 fodboldhold mødes nu til stævne i Grenaa

Hvem, der har bolden, når det det gælder afviklingen af et stort indefodboldstævne er blevet til en speget affære, der først førte til udsættelse af stævnet i Forum Horsens. Siden har andre arrangører meldt sig på banen med afvikling af et stævne i Grenaa, men det har ikke noget med det første stævne at gøre, melder disse arrangører. Genre/arkivfoto: Benny F. Nielsen
Der spilles ikke fodbold i Forum Horsens lørdag, men til gengæld i Grenaa. Det er de samme hold, der dyster, men de to stævner har dog ikke noget med hinanden at gøre, lyder det fra ny arrangør

Horsens: 12 fodboldhold skulle lørdag dyste ved DM i indefodbold i Forum Horsens, men så sent som fredag trak arrangøren i bremsen og udskød arrangementet, foreløbig på ubestemt tid.

Senere fredag blev et nyt stævne annonceret til afvikling i Grenaa i dag:

- Indoor Finals med Danmarks 12 bedste indefodboldhold afvikles i morgen, lørdag den 18. januar, i Grenaa Idrætscenter, lyder det i et opslag på facebook-siden Indoor Finals. Opslaget er underskrevet Klaus, Henrik, Nikolaj og Daniel. En af dem er Klaus Sindal, som Horsens Folkeblad har kontaktet, men han ønsker ikke at udtale sig til avisen.

På arrangementets facebook-side lyder udmeldingen:

- Indoor Finals 2020 i Grenaa i dag lørdag den 18. januar har intet med DM i indefodbold, indefodbold.dk, Kasper fra Macron eller Kenneth Wedmore Lund at gøre, og derfor kan man ikke komme ind til arrangementet i Grenaa i dag med billetter købt til "DM i indefodbold- Forum Horsens".

Annonce

Kræver en time out

Af kampprogrammet fra det to stævner fremgår det, at det er de samme 12 fodboldhold, der er listet som deltagere.

I adskillige facebook-kommentarer fra fredag aften fremgår det også, at stævnet er flyttet fra Horsens til Grenaa. Det fik lørdag morgen den tidligere arrangør Kenneth Wedmore Lund til at annoncere, at billetter købt til Horsens-stævnet kunne bruges til Grenaa-stævnet.

- Det gjorde jeg egentlig bare for at være flink, der er jo mange, der har købt billet, og i mine øjne virkede det åbenlyst som det samme arrangement, siger han.

Tidligt lørdag forklarede han, hvordan han følte, at nogen nærmest havde kidnappet arrangementet, som han formelt er ejer af.

- Det er lidt, som hvis nogen stjæler min firmabil med mit firmalogo og kører en tur i den - i en god mening og i en god sags tjeneste, men det er stadig mig, der ejer bilen.

Fredag forklarede han avisen om sin rolle i arrangementet, om hårdknuder i aftalerne mellem ham og andre samarbejdspartnere, der stod for den praktiske del af afviklingen, og om hvorfor han fredag morgen følte sig tvunget til at udskyde arrangementet.

Efter at være bekendt med seneste udmelding fra Grenaa, udtaler han, at det må være op til arrangørerne i Grenaa, hvordan de forholder sig i forhold til billetter og anden praktisk afvikling.

- Og nu vil der ikke komme flere udmeldinger om arrangementet fra vores side. Jeg synes, det hele er løbet løbsk i en grad, som nu kræver en time out, og så må vi parter efterfølgende finde ud af efterspillet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hagl på E45 gav bilisterne problemer

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce