Annonce
Horsens

Efter 32 år: Carl-Jørgen har fundet sin efterfølger - 30-årig overtager en fjerdedel af firmaet

Denne uge meddelte indehaver af Svane Køkkenet i Jessensgade, Carl-Jørgen Jensen (t.h.), at han har solgt 25 procent af sit firma til ansatte, 30-årige Morten Leth Jensen. Foto: Line Kyed
Indehaver af Svane Køkkenet i Jessensgade, Carl-Jørgen Jensen, meddelte denne uge, at han har solgt 25 procent af sit firma til ansatte, 30-årige Morten Leth Jensen. Der er tale om et glidende generationsskifte, lyder det.
Annonce

Horsens: Carl-Jørgen Jensen har stået i spidsen for salg og drift af Svane Køkkenet i Horsens i 32 år. De seneste 27 år fra den 500 kvadratmeter store forretning på hjørnet af Jessensgade og Levysgade.

Tirsdag denne uge meddelte indehaveren så, at han har sat gang i et glidende generationsskifte og dermed frasolgt 25 procent af sin franchise til 30-årige Morten Leth Jensen, der har været ansat i firmaet de seneste to år.

- Jeg er 59 år og mener, jeg bør tage stilling til, hvad der skal ske, når jeg en dag trækker mig, fortæller Carl-Jørgen Jensen om sit valg.

Jeg er 59 år og mener, jeg bør tage stilling til, hvad der skal ske, når jeg en dag trækker mig.

Carl-Jørgen Jensen

Annonce

Luftede tanken for et år siden

Carl-Jørgen Jensen har dog ikke planer om at fratræde arbejdsmarkedet de nærmeste fem til 10 år, forklarer han.

Den tid vil han så bruge på at køre Morten Leth Jensen i stilling til det fulde ansvar.

Den nye medindehaver, Morten Leth Jensen, er oprindeligt uddannet tømrer og har tidligere drevet et cykelfirma i Blumersgade, inden han skiftede til køkkenbranchen. Han er bosat i Horsens med sin kæreste og parrets snart etårige datter.

Om sit valg forklarer han:

- Jeg har altid drømt om at blive selvstændig. Carl-Jørgen nævnte muligheden til overvejelse for mig allerede for et år siden. På det tidspunkt havde jeg været et år i Svane Køkkenet, og det var alletiders mulighed at blive stillet i sigte. Da det så ved årsskiftet begyndte at røre på sig igen, har jeg ikke tøvet med at takke ja til tilbudet, fortæller Morten Leth Jensen.

Det er også en tilfreds butiksindehaver, der nu præsenterer sit foretagende med sig selv og Morten Leth Jensen i front:

- Det skulle være Morten, og det blev Morten, fordi han er dygtig og har alt, hvad der skal til for at klare sig godt. Så enkelt er det, lyder forklaringen fra den 59-årige nu medindehaver.

Svane Køkkener har syv ansatte, inklusive Carl-Jørgen Jensen og Morten Leth Jensen, der ikke er i familie trods samme efternavn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce