Annonce
Hedensted

Efter 11 års stilstand: Boliger på vej på planteskolegrund

Poul Andersen lukkede i 2008 Hedensted Planteskole. Siden er bygningen kun blevet brugt til fyrværkerisalg, men nu er grunden solgt, og boliger er på vej, Arkivfoto
Poul Andersen har solgt Hedensted Planteskole-grunden. En udvikler vil bygge boliger på grunden ved Hovedvejen, men først skal en ny lokalplan på plads.

Hedensted: I 11 år og fem måneder har et skilt forkyndt Hedensted Planteskole på hjørnet mellem Hovedvejen og Gesagervej til salg.

Men nu er der kommet et "Solgt"-skilt op på grunden.

- Jeg har solgt bygningerne og hele grunden til en projektudvikler fra Aarhus, der vil lave boliger på grunden, fortæller Poul Andersen, der drev planteskolen i 24 år, inden han i 2008 lukkede forretningen og søgte nye udfordringer.

Han glæder sig over, at der nu er mulighed for boliger på grunden.

- Det er dejligt, at der nu sker noget, siger Poul Andersen, der også har solgt sin privatbolig, der ligger på grunden med.

Folkebladet har forsøgt at komme i kontakt med projektudvikler Ole Videbæk, der har købt planteskolen, men det har ikke været muligt.

Annonce

Krav om støjmur

Vicekommunaldirektør i Hedensted Kommune, Johan Stadil Petersen, bekræfter, at der er et boligprojekt på vej.

- Vi skal i gang med at lave en lokalplan for området til efteråret. Vi har haft dialog med udviklerne, der gerne vil lave udlejningsejendom, formodentlig i to etager, siger Johan Stadil Petersen.

Hvor mange boliger, der bliver tale om, vides endnu ikke. Kommunen stiller krav om, at boligerne skal beskyttes mod støj både fra Hovedvejen og de virksomheder, der ligger på den anden side af Gesagervej.

- Der skal bygges en form for støjmur ud mod Hovedvejen og Gesagervej, siger Johan Stadil Petersen.

Lokalplanen skal først i høring og godkendes i byrådet, inden man kan give en byggetilladelse og byggeriet gå i gang.

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Børnefest for kronisk syge børn

Annonce