Annonce
Sport

Efter 0-0: VB-træneren roser defensiven

Mads Greve og de øvrige i VB-defensiven havde kampen igennem godt styr på Lyngbys foreste folk. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mads Greve fik sin første superliga-start i 2021, da han i Lyngby spillede i stedet for en karantæneramt Juhani Ojala.

Lyngby: VB-defensiven fik ros af træner Constantin Gâlcă efter tirsdagens 0-0-kamp i Lyngby.

- Vi mødte et hold, som normalt scorer i næsten hver kamp, men vi lukkede af, og det er jeg tilfreds med, sagde Constantin Gâlcă efter kampen.

Til gengæld kneb det mere den anden vej. I løbet af de 90 minutter skabte VB ikke ret meget, selvom mulighederne var der.

- Vi manglede at spille angrebene til ende. I første halvleg var vores omgang med bolden for dårlig, men i anden halvleg var der plads, mente Gâlcă.

Generelt spillede VB en sløj første halvleg, og specielt de første 15-20 minutter sad Lyngby på stort set det hele.

- Vi spillede for nervøst og stod ikke tæt nok i kæderne. Vores fløje stod for lavt, men det fik vi rettet, og så blev det bedre, sagde han.

Annonce

VB mest tilfreds med uafgjort

I bagkæden var der comeback til Mads Greve.

Mads Greve har igennem hele 2021 døjet med en knæskade, men nu er han klar og fik i Lyngby sin første superliga-start i år.

- Det var dejligt at være tilbage, og det gik udmærket. Vi havde godt styr på Lyngby, som trods en del spil ikke skabte ret meget, sagde Mads Greve, som spillede i stedet for karantæneramte Juhani Ojala.

Uafgjort betyder, at der fortsat er fire point mellem VB og Lyngby, som ligger på hver sin side af nedrykningsstregen med VB som øverste hold.

- Vi kan vel være mest tilfredse med resultatet, men vi behøver ikke kun kigge ned og på Lyngby, sagde Mads Greve og fortsatte:

- Jeg ved godt, at det handler om ikke at rykke ud af rækken, men afstanden til holdene lige over os er ikke ret stor, og vi kan godt nå at få fat i et eller måske flere af de hold, som ligger foran os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce