Annonce
forside

E45 ved ramt af to uheld fredag eftermiddag - lastbil torpederede personbil

Arkivfoto: Michael Bager

To færdselsuheld i sydgående retning med halvanden times mellemrum fredag eftermiddag. Først stødte to biler op i hinanden, og senere kørte en lastbil op i en personbil.

Skanderborg: To færdselsuheld prægede fredag eftermiddag motorvejstrafikken omkring Skanderborg i sydgående retning.

Vagtchef Jesper Brian Jensen fra Sydøstjyllands Politi oplyser, at to biler, der kørte i sydgående retning, stødte sammen kl. 15.23. Begge biler snurrede rundt, og to passagerer kom lettere til skade.

Bilerne blev efterfølgende trukket ud i nødsporet.

Halvanden time senere, kl. 16.58, skete der endnu et uheld seks kilometer fra stedet for det første uheld. En lastbil kørte op i en personbil, og her er meldingen fra Sydøstjyllands Politi, at flere passagerer i personbilen efterfølgende klagede over nakkesmerter.

- Vi har politi og ambulance på stedet, og jeg har ikke flere oplysninger lige nu, fortalte Jesper Brian Jensen kl. 17.45.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Uheld forsinker trafikken på E45

Læserbrev

Replik til leder: Forældre vil gerne bidrage til at øge normering i daginstitutioner

Læserbrev: Kære Torben Andersen (kommentar til leder i Horsens Folkeblad 13. november 2019). Tusind tak for, at du retter opmærksomheden mod et meget vigtigt indsatsområde i Horsens kommune - nemlig kvaliteten af kommunens dagtilbud. Vi har som politikere lyttet til forældrene, som både i vores forældreundersøgelser omkring børns trivsel - samt i den store forældrekampagne 'Hvor er der en voksen?' , argumenterer for, at der bør være flere pædagoger i vores dagtilbud. Derfor har vi øget tildelingen af midler til dagtilbud med syv millioner kroner, hvilket som du nævner har medført en større forældrebetaling, da forældre betaler 25 pct. af udgiften til dagtilbud samlet set. Du argumenterer for, at vi politisk kan vælge at fritage forældre for øget betaling, hvilket er helt korrekt. Konsekvensen af dette vil dog være, at vi ikke får ansat så mange pædagoger som ønsket, da forældrenes betaling jo også er med til at øge personaleressourcer - og dermed medvirker til, at vi på sigt kan nå de anbefalede normeringer i vores dagtilbud. Helt konkret kan man sige, at hvis kommunen bidrager med tre kroner., så bidrager forældrene med en krone. Jeg tror faktisk, at rigtigt mange forældre gerne bidrager til dette. Endnu en gang tak for, at du Torben også synes, at børneområdet er et vigtigt fokusområde i Horsens Kommune.

Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce