Annonce
Navne

Dyrenes Beskyttelses direktør er kommet i spidsen for ny international organisation

Siden 2009 har Britta Riis været direktør i Dyrenes Beskyttelse, og hun er nu også bestyrelsesformand for World Federation for Animals, der bl.a. arbejder på at få dyrevelfærd til et 18. verdensmål. Pressefoto

Valg: Britta Riis er blevet valgt som bestyrelsesformand for den globale dyrevelfærdsorganisation World Federation for Animals, der blev stiftet i februar i år.

Organisationen har medlemmer fra hele verden og sætter dyrevelfærd på dagsordenen i FN-systemet.

Britta Riis var sportschef og generalsekretær i Dansk Rideforbund, inden hun i 2009 blev direktør i Dyrenes Beskyttelse. I 2016 blev hun valgt som præsident for den europæiske sammenslutning Eurogroup for Animals, hvor 70 medlemsorganisationer sørger for at få dyrevelfærd på talerstolen i EU-Kommissionen.

Annonce

Med erfaringen fra det EU-politiske arbejde igangsatte Britta Riis i 2018 arbejdet med at stifte en global organisation med fokus på dyrevelfærd, og i år blev World Federation for Animals en realitet.

- Alle 19 stiftende medlemsorganisationer i World Federation for Animals har en passion for at gøre livet bedre for klodens milliarder af dyr. Det gælder både landbrugsdyr, de vilde dyr og vores kæledyr. I fællesskab får vi en stærkere stemme, der kan påvirke de helt store spillere i det FN-politiske system, siger Britta Riis i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce