Annonce
AC Horsens

Drost er tavs om fodboldfremtiden

Oliver Drost vil foreløbig ikke sige noget om sine fremtidsplaner, når hans kontrakt udløber med udgangen af juni. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC-angriberen ser frem til ferie oven på en sæson med med kun 1204 minutters superligafodbold.
Annonce

Horsens: Onsdag havde AC Horsens' superligatrup sidste træningsdag oven på, at billetten til den bedste række blev sikret i søndags. Otte AC-spillere har kontraktudløb, så potentielt var det også sidste arbejdsdag i gult.

En af de spillere, der har kontraktudløb er Oliver Drost, og han vil ikke sige noget om, hvad fodboldfremtiden bringer efter sommerferien.

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Oliver Drost.

Han vil heller ikke ud med, om AC Horsens er en mulighed, eller hvornår han venter, at en ny kontrakt falder på plads.

Angriberen blev noteret for tre mål i den sæson, som netop er slut, og det har knebet med spilletid. Oliver Drost har været på banen i 21 kampe, men det er kun blev til 1204 minutter i alt. Han har været med i startopstillingen i fem kampe.

Manager Bo Henriksen benyttede i en række kampe mange andre i rollen som angribere end de tre deciderede angribere Oliver Drost, Kasper Junker og Nicolai Brock-Madsen. Det har været med til at begrænse spilletiden for Oliver Drost.

Til den kommende sæson er det foreløbig kun Kasper Junker, der er på kontrakt, når blikket rettes mod angriberne. Nicolai Brock-Madsens aftale udløber også, men han har udtalt sig meget positivt om AC Horsens, efter han kom til klubben i vinterpausen.

Annonce

Samtaler og hygge

Under alle omstændigheder var alle mand fra AC Horsens' førsteholdstrup forbi manager Bo Henriksens kontor til en lille snak og evaluering oven på sæsonen. Bagefter var det en let omgang træning, hvor hyggen var i højsædet. Det blev blandt andet til lidt spil på to mål med Mikkel Qvist og Søren Reese som målmænd.

AC Horsens' spillertrup er dermed officielt gået på sommerferie og mødes først igen den 17. juni for at tage hul på forberedelserne til den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Annonce