Annonce
Horsens

Dronningen inviterer borgmesteren til reception - se her, hvem der også skal med

Klokken 19 er der reception på Kongeskibet Dannebrog primært for repræsentanter fra Silkeborg, men også flere fra Horsens er inviteret. Foto: Morten Pape

Borgmester Peter Sørensen (S) og hans hustru deltager ved Dronning Margrethes reception på kongeskibet i havnen mandag aften.

Horsens: Dronning Margrethe byder i aften klokken 19 sine gæster velkommen ombord til reception på kongeskibet i Horsens Havn. Kongehuset har i dag offentliggjort gæstelisten til aftenens arrangement, og borgmester i Horsens, Peter Sørensen (S), deltager med sin hustru Karen Busch Laursen.

Casa-direktør Michael Mortensen og hustru Bettina Antitsch Mortensen samt regionsrådsformand i Region Midtjylland Anders Kühnau og hustru Anna Hjerrild Grau deltager også ved receptionen. Havnedirektør i Horsens Havn, Claus Holm Christensen, og hans hustru er ligeledes med til arrangementet.

Gæsterne til aftenens reception er primært repræsentanter fra Silkeborg Kommune og personer fra de virksomheder og foreninger, som Dronningen besøger under sit ophold.

Kongeskibet ligger til i Horsens Havn i forbindelse med Dronningens sommertogt, der mandag og tirsdag står på besøg rundt i Silkeborg Kommune. Da kongeskibet af praktiske årsager ikke kan lægge til i Silkeborg Havn, er det derfor besluttet, at kongeskibet lægger til i Horsens.

Se den fulde gæsteliste her.

Borgmester Peter Sørensen (S) og hans hustru deltager ved receptionen på kongeskibet her til aften. Foto: Morten Pape
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Annonce